© Shutterstock

Kysy Digikuvan kotisivuista

Täällä on vastauksia useimmin esitettyihin kysymyksiin Digikuvan kotisivuista, mukaan lukien Välineopas ja Etunurkka.

keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Voiko Digikuvan kotisivuja käyttää mobiililaitteilla?

Kyllä. Sekä itse digi-kuva.fi -sivusto että siihen kuuluvat Välineopas ja Etunurkka näkyvät kaikilla laitteilla: tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Mikä on Etunurkka?

Etunurkka on kotisivujemme osio, jossa lehtemme tilaajilla on käytössään runsaasti kurssivideoita, ohjelmia, sovelluksia, Lightroom- ja Photoshop-vinkkejä, testaamillamme kameroilla otettuja kuvia ynnä muuta.

Mikä on Välineopas?

Lisäämme kaikki tekemämme valokuvauslaitteiden testit ja tuotearviot Välineoppaaseen, jossa voit saada tietoja kiinnostavista tuotteista sekä vertailla niitä muihin. Välineopasta päivitetään uusilla tuotteilla jatkuvasti.

Miten löydän haluamani asiat Etunurkasta?

Etunurkan etusivulla löytyy lehden uusin sisältö videoineen, sovelluksineen ja ohjelmineen ym. Voit myös etsiä hakukentän kautta tai napsauttaa linkkiä Kaikki sisältö, minkä jälkeen voit suodattaa sisältöä rastittamalla vasemmalla näkyviä eri ruutuja niin, että näet esimerkiksi vain Lightroom-aiheisia videoita.

Jos haet jotain tiettyä asiaa, esim. Photoshop-makroja & esiasetuksia, sovelluksia tai videoita, voit valita sen ylhäällä olevasta valikkokohdasta.

Miten Etunurkan sisältöä ladataan?

Jos haluat esimerkiksi katsoa videon, ladata ohjelman, katsoa testikuvia, napsauta vihreää Lataa-painiketta. Normaalisti sinun on silloin oltava kirjautuneena sisään käyttäjäprofiilillasi ja tilaajanumerollasi tai irtonumerokoodilla. Jos et ole kirjautuneena, sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan käyttäjäprofiili, kun olet painanut vihreää painiketta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!