Sony Handycam HDR-XR550V

Golfaajan video

Sony on esitellyt kevään uudet videokamerat. Uusia videokame-roita on kaikkiaan viisitoista, joista kymmenen käyttää tallennusväli-neenä muistikorttia.

maanantai 29. maaliskuuta 2010

Uusista malleista kaksi kiinnostavinta ovat Sony Handycam HDR-XR550V ja HDR-CX305, joilla kummallakin voi kuvata Full HD -teräväpiirtovideota.

Niissä on Sonyn Exmor R -kuvakenno, jonka kohinataso on valmistajan mukaan alhainen myös niukassa va-lossa. Objektiivin zoom on 10-kertainen. Tärähdyksiä vaimentaa op-tinen kuvanvakain.

Automaattinen tarkennus on valmistajan mukaan kaksi kertaa nopeampi kuin aikaisemmissa malleissa. Kamerassa olevaa iAuto-automatiikkaa käytettäessä kamera valitsee asetukset kohteen mukaan.

Liikkuvia kohteita kuvattaessa voi käyttää 200 kuvan sekuntinopeutta. Kummassakin videokamerassa on gps-paikannin, jonka avulla videoihin ja valokuviin saa sijaintitiedot. Ku-vat voi siirtää suoraan kamerasta tietokoneeseen ja ladata ne helposti esimerkiksi YouTube-palveluun.

Isommassa mallissa on elektroninen etsin, ja kuvaa-jalla on mahdollisuus säätää tarkennus ja aukko kä-sin. HDR-XR550V, jossa on 240 gigatavun kiintolevy ja 3,0 tuuman näyttö, maksaa 1599 euroa. Mallissa HDR-CX305 on 160 gigatavun kiintolevy ja 2,7 tuuman näyttö. Tämä malli maksaa 865 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!