Apple Safari 4

Nopeammin netissä – apua ilmaiseksi

Kolme kertaa nopeampia internetin toimintoja ja paljon uusia ominaisuuksia. Tätä lupaa Apple, joka on tehnyt selainohjelman Mac- ja pc-tietokoneille.

torstai 23. huhtikuuta 2009

Safari-ohjelmasta on tehty uusi versio 4, joka on vasta ohjelman betaversio. Kokeilimme sitä ja se tuntuu jo nyt toimivalta ja hienolta. Nopeuden lisäksi ohjelmaan saa aloitussivuksi yhdistelmän, jolla näkyy useita suosittuja kotisivuja pienenä. Haluttua sivun miniatyyriä klikkaamalla pääsee sille sivulle.

Tämä on nimeltään Top Sites ja ohjelma valitsee miniatyyrit niistä sivuista, joille koneella mennään useimmin. Full History Search -toiminnolla voi etsiä hakusanojen avulla aikaisemmin käydyiltä sivuilta tietoa. Se löytää oikean sivun, vaikka se olisi jo suljettu. Cover Flow kääntää sivut esille samaan tapaan kuin iTunes-musiikkohjelma ja tällä tavalla pääsee nopeasti halutulle sivulle.

Ohjelmalla saa sivuja useita sivuja auki aikaisempaa helpommin. Uusia sivuja saa auki painamalla + -merkkiä selaimen yläreunassa. Sivuja voi myös zoomata uudella säätimellä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!