Ohut kameratallentaa yönäkymät

Fujifi lm on tuonut markkinoille FinePix Z700EXR -kameran, jonka takapuolella on peräti 3,5 tuuman kosketuskide-näyttö. Kameran toimintaa OHJATAAN NÄYTTÖÄ OSOITTAMALLA.

keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Fujin uusin tuote superlitteiden taskukameroiden sarjassa on Z700EXR. Metallikuorisen kameran pak-suus on vain 1,6 cm. Kamerassa on Fujinon-objektiivi, jossa on viisinkertainen polttovälialue. Kuvakennossa on 12 miljoonaa pikseliä. Kameralla voi kuvata videota 1280 x 720 pikselin HD-teräväpiirtotarkkuudella.

Vide-oita voidaan katsoa kaikilla HD-valmiilla televisioilla. Täyttä pikselitarkkuutta käytettäessä kameran ISO-herkkyyden voi nostaa arvoon 3200. Tärinän vaimen-tamiseksi kameran Dual Image Stabilisation yhdistää kennovakaimen ja herkkyyden noston. Kun kuvataan hämärässä suurella herkkyydellä, voidaan käyttää ku-vaustilaa nimeltä Pro Low-light Mode. Kamera ottaa samasta kohteesta useita kuvia ja yhdistää ne, mikä vähentää kohinaa.

Virtakytkimenä on aaltomainen kansi, joka työnnetään käyn-nistettäessä pois objektiivin edestä. Kookkaan 3,5 tuuman kos-ketusnäytön kuva koostuu 460 000 pisteestä. Sormella osoitta-malla voi esimerkiksi ottaa kuvan ja selata otettuja kuvia. Kun kameran kääntää kuvia katsottaessa pystyyn, näytön alaosassa voi selata pienoiskuvia ja katsoa valittua kuvaa isompana ylä-osassa.

Kuvista voi selatessa valita ne, jotka aikoo lähettää Facebookiin tai Youtubeen. Kun kotona käynnistetään tieto-koneessa, kuvat saa lähtemään näihin verkkopalveluihin Fuji-fi lmin MyFinePix Studio -ohjelmalla. Kasvojentunnistus erot-taa kahdeksat kasvot. Z700EXR maksaa noin 250 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!