Ota kuva itsestäsi

Samsung on tuonut markkinoille kaksi uutta kompaktikameraa, joissa on joukko mielenkiintoisia ominaisuuksia. Mallissa ST550 on kaksi näyttöä.

maanantai 28. syyskuuta 2009

Niistä toinen on kameran takana, mutta toinen on kameran etulevyssä. Se toimii myös etsimenä, joten kun kuvaaja suuntaa kameran itseään kohti, hän voi sommitella omakuvan etunäytön avulla. Näyttöön saa myös iloisen hymiön, jonka tarkoitus on kiinnittää pienten lasten huomio. Kamerassa on kasvojentunnistus, joka hallitsee enintään 20 kasvot.

Tarkkapiirtoinen näyttö

ST1000 mahdollistaa kuvien jakamisen monella tavalla. Kuvia voi lähettää internetiin You Tube-, Facebook- ja Flickr-verkkopalveluihin paitsi normaalisti usb-liitännän kautta myös kamerapuhelimella Bluetooth-yhteyden kautta tai langattoman lähiverkon kautta. Koska kamerassa on gps-paikannin, kuviin sai paikannustiedot, joiden avulla ne voi sijoittaa kartalle. Kummankin mallin 3,5 tuuman näytön tarkkuus on ennätysluokkaa, valmistajan mukaan peräti 1,15 miljoonaa kuvapistettä. ST550:n etunäytön koko on 1,5 tuumaa. Kummassakin kamerassa on optinen kuvanvakain. Niillä voi kuvata HD-tason videota.

Kummassakin kamerassa on mahdollista käyttää uudenlaista liikeohjausta. Se tarkoittaa sitä, että kuvaustilan voi vaihtaa paitsi painikkeella myös kallistamalla kameraa sivulle, eteen- tai taaksepäin

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!