Panoraamoja ja tilanteita

Samsung on kehittänyt kameroitaan menestyksellisesti. Uudella WB200O:lla saa muun muassa hienoja panoraamakuvia sekä videoita jopa 1000 kuvan sekuntinopeudella.

maanantai 17. toukokuuta 2010

Samsungin uusi WB20000-kamera on cmos-kennon ja uudistetun DRIMe III -kuvaprosessorin ansiosta erittäin nopea pienestä koos-taan huolimatta. Kameralla saa peräti kymmenen kuvaa sekunnissa täy-dellä 10,0 miljoonan pikselin tarkkuudella. Sillä voi kuvata myös Full HD -videota ja ottaa samaan aikaan valokuvia suurimmalla tarkkuudella.

Jos tinkii tarkkuudesta, videota voi kuvata jopa 1000 kuvan sekuntivauhdilla, mikä riittää esimerkiksi suraajan tai golfi n pelaajan liikkeiden tarkkaan analysointiin. WB2000:ssa on viisinkertainen optinen zoom. Polttoväli vas-taa 24–120 mm:iä ja mukana on optinen kuvanvakain. Jos 24 mm:n laaja-kulma ei riitä, kamerassa on myös helppokäyttöinen panoraamatoiminto.

Näytön koko on 3,0 tuumaa ja siinä on käytetty AMOLED-tekniikkaa, jonka ansiosta näyttökuvan kontrasti on hyvä ja näytön virranku-lutus alhainen. Näytön tarkkuus on 614 000 pistettä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!