Sietää vettä, kolhuja ja pölyä

Ricoh on esitellyt Caplio 500G wide -kameran seuraajan. Uusi G600 on rakenteeltaan niin tukeva, että se kestää pudotuksen puolentoista metrin korkeudesta.

keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Kamera on myös vedenpitävä metrin syvyyteen asti. Hyvät tiivisteet pitävät tietysti myös pölyn ulkopuolella, joten G600 sopii vaativillekin vaelluksille ja teollisuusympäristöön. Kuvakennon tarkkuus on 10,3 miljoonaa pikseliä.Objektiivin kuvakulma vastaa filmikameran polttovälialuetta 28–140 mm. Siinä on siten kunnollinen laajakulma, ja vieläkin leveämpää kuvakulmaa tarvitseva voi ruuvata objektiivin eteen laajakulmalisäkkeen, jolloin kuvakulma vastaa 22-millistä objektiivia.Lähikuvaustilassa kamera tarkentuu noin sentin päähän etulinssistä. Salama jaksaa valaista kymmenen metrin päässäkin olevan kohteen. Kamerassa on myös salamaluisti, johon voi kiinnittää erillisen salamalaitteen.

Käteviä yksityiskohtia

Ricoh G600 on tavallisuudesta poikkeava ja miellyttävä kamera. Näyttö on 2,7-tuumainen ja sen kuva näkyy selvästi myös ulkokuvauksessa. Näytön kirkkaus muuttuu valaistuksen mukaana. Kirkkaassa, esim. auringonpaisteessa se on kirkkaimmillaan. Kameran tukeva rakenne tekee siitä hyvän taskukameran, sitä voi säilyttää taskussa sellaisenaan ja sen saa tarvittaessa nopeasti esille kuvaamista varten. Kamera maksaa 600 euroa. Ricoh G600

Linkki

Ricoh G600

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!