Tä ydellinen matkakamera

Tämän kameran kuvista näkee missä ne on otettu ja vielä tarkemmin: mihin suuntaan ne on kuvattu. Tässä uudessa SONYN VALMISTAMASSA GPSKAMERASSA ON MYÖS KOMPASSI. Siinä on myös tehokas zoom.

maanantai 15. helmikuuta 2010

Olemme odottaneen jo jonkin aikaa uusia gps-kameroita myyntiin, mutta niitä on nähty yllättävän vähän. Nyt Sony on esitellyt oman mallinsa. Tämä japanilainen valmistaja ei ole tyytynyt pelkän gps:n lisäämiseen, vaan kamerassa on muutakin kiinnostavaa. Kame-rassa on sisäinen kompassi, jonka antama kuvaussuunta tallentuu kuvaan. Gps merkit-see paikan ja kompassi kertoo kuvaussuunnan.Gps:n ja kompassin lisäksi Cyber-shot DSC-HX5 -kamerassa on muitakin matkakuvaajalle tärkeitä ominaisuuksia. Ka-mera on taskukokoa ja siinä on silti 10-kertainen optinen zoom, joka vastaa käyttökelpoista 25-250 mm:n polttovä-lialuetta. Sekä tele- että laajakulma ovat normaaliin käyttöön hyvät. Jos laajakulma ei riitä esimerkiksi sisä- tai ka-tunäkymissä, kameran Sweep Panorama Mode -automatiikka tekee panoraaman helposti. Laukaisin painetaan pohjaan ja haluttu alue panoroidaan. Kamera päättelee itse kuinka monta kuvaa tilanteesta tarvitaan ja yhdistää ne sitten hyvin laajaksi kuvaksi. HX5 osaa myös ottaa hämärässä kuusi kuvaa alle sekunnissa ja yhdistää ne yhdeksi kuvaksi, jossa on paljon tavallista vähemmän kohinaa ja tarkemmat yksityiskohdat. Kameralla saa myös HD-videota 1920 x 1080 pikselin tarkkuudella.

Nyt myös SD-muistikortti Jonkinlaisena yllätyksenä voi pitää SD-muistikortin käyttöä Sony-kamerassa, koska Sony on suosinut itse kehittämäänsä Memory Stick -korttia kompaktikameroissaan. Korttityypin vaihto on hyvä, sillä nyt muistitilaa on riittä-västi muun muassa hyvälaatuisiin videoihin.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!