Valokuvakehys huomaa kosketuksen

Digitaaliset kuvakehykset ovat alkaneet yleistyä kotona normaalien kuvien sijaan. Ei ihme, sillä hinnat ovat laskeneet ja vaihtuvat kuvat ovat hauskoja seinällä. Nyt tällaisista kehyksistä tulee aikaisempaa kehittyneempiä. Kodak on esitellyt viisi digitaalista kehysmallia, joissa on kosketusnäyttö.

maanantai 30. kesäkuuta 2008

Niiden Quick Touch Border -menetelmä ymmärtää sormen painallusta. Halutun kuvan tai videon valitseminen on helppoa toiminnon avulla. Toimintoa voidaan käyttää myös kuvien esitysjärjestyksen valitsemissa. Kehyksiä kolme kolmea kokoa, seitsemän, kahdeksan ja 10 tuumaa. Pienimmän koko on 23 x 16 cm ja huippumallin mitat ovat 30 x 21 cm. Kaikkiin kolmeen sopivat SD- tai CompactFlash- muistikortit. Neljässä suurimmassa on 128 Mt sisäistä muistia. Ne osaavat myös toistaa videoita ja soittaa MP3-musiikkitiedostoja. Ääntä varten kehyksissä on sisäänrakennetut kovaääniset. Kahdessa kalleimmassa mallissa on myös kuvien, äänen ja videoiden langaton tiedonsiirto.

Sopivat sisustukseen

Kehysten ulkonäköä voidaan muuttaa sisustukseen sopivaksi. Kehysten passepartout´in ja kehyksen voi vaihtaa halutun väriseksi. Pienin malli, Kodak Easyshare P720, maksaa 110 euroa, huippumalli, Kodak Easyshare M1020, maksaa 240 euroa.

Digitaalisissa valokuvakehyksissä on mukana Digital Display Software -ohjelmisto, jolla voi järjestellä kuvia, sekä siirtää niitä tietokoneel- ta kehyksen muistiin tai takaisin kehyksestä tietokoneeseen. Kehykset näyttävät kuvat 16:9 laajakuvamuodossa. Kehysten näyttö kalibroidaan Kodakin Color Science -tekniikalla, jonka luvataan saavan kehyksiin elävät värit ja luonnollisen ihon värin. Kehykset voi ripustaa seinälle tai pitää pöydällä.

Læs mere om: Kodak EasyShare M1020

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!