E-kirjoja Etunurkasta

Poistamme lukituksen suositusta sisällöstä neljäksi päiväksi, joten voit vapaasti ladata esimerkiksi lukuisia e-kirjoja.

Avaamme lukituksen: Etunurkan sisältöä vapaasti ladattavissa 4 päivän ajan

Olemme poistaneet lukituksen Etunurkan suosituimmasta sisällöstä, joten voit neljän päivän ajan ladata e-kirjoja ja oppaita ja katsella valokuvaajille tarkoitettuja videoita kirjautumatta sisään.

torstai 8. joulukuuta 2022 teksti K. Engbo

Etunurkka on digitaalinen palvelumme, joka sisältää paljon havainnollisia videoita, hyödyllisiä e-kirjoja, käytännöllisiä oppaita ja paljon muuta. Koska Etunurkka on varattu vain Digikuvan tilaajille, kaikkien sisältöjen käyttö edellyttää yleensä profiilin luomista ja kirjautumista.

Nyt kuitenkin avaamme suosituinta sisältöämme neljän päivän ajaksi, jolloin voit ladata ilmaiseksi e-kirjoja ja oppaita ja katsoa videoita esimerkiksi kameratekniikasta ja kuvankäsittelystä.

Sisältö on avoinna torstaista 8.12.2022 klo 10.00 alkaen, ja suljemme sen jälleen maanantaina 12.12. aamupäivällä. Sisältöä voi siis ladata torstaina, perjantaina ja koko viikonlopun ajan ilman rekisteröitymistä ja kirjautumista.

Video tietokoneen näytöllä

Voit esimerkiksi katsella Kamerakoulu-videosarjan, jossa käydään läpi kameran toimintoja.

Voit muun muassa ladata suurten kameramerkkien taskuoppaita sekä e-kirjoja kuvankäsittelystä, upeista kohteista ja valokuvaustekniikasta. Voit muun muassa ladata kattavan aloittelijan oppaan, jossa käsitellään varusteita, perusasetuksia ja sommittelua. Voit ladata ilmaiseksi yli kymmenen e-kirjaa.

E-kirja: Aloittelijan opas

Saatavilla oleviin e-kirjoihin kuuluu muun muassa kattava aloittelijan opas valokuvaukseen.

Voit myös katsella 58-osaisen Kamerakoulu-videosarjan, jossa käsitellään kameran toimintoja ja painikkeita. Saatavilla on myös videoita kuvankäsittelystä esimerkiksi Photoshopissa ja Lightroomissa.

Kaikki Etunurkan sisältö on nähtävissä täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!