Digikuva on nyt Instagramissa

Pohjoismaiden suurinta valokuvauslehteä voi nyt älypuhelimen kautta seurata kulissien taakse sekä nähdä valokuvia mm. lehdistötilaisuuksista ja kuvausmatkoilta.

perjantai 15. helmikuuta 2013

Älypuhelimiin ladattavan Instagram-palvelun suosio kasvaa. Sen kautta kuvien ja lyhyiden viestien lähettäminen suurelle vastaanottajajoukolle on nopeaa ja helppoa. Nyt myös Digikuva-lehti on Instagramissa. Julkaisemme siellä kuvia, joita emme laita lehteen ja kotisivuillemme; kuvat ovat erilaisista valokuvausalan tilaisuuksista, lukijamatkoilta ja tapahtumista, joissa olemme mukana ja jotka liittyvät Digikuvan tekemiseen. Lisäksi kuvissa esitellään toimituksemme päivittäistä työtä.

Jos sinulla on Android-puhelin tai iPhone, lataa siihen ilmainen Instagram-sovellus, niin voit seurata meitä. Avaa sovellus, paina alareunassa olevaa tähtikuvaketta ja hae käyttäjätunnuksemme "diginordic". Valitse se, niin näet kuvat ja kommentit. Valitse komento "seuraa", niin saat näytöllesi uusia kuvia. Kommentit ovat englanniksi, koska lehtemme ilmestyy ympäri Pohjoismaita ja jotta muutkin ihmiset ympäri maailmaa voisivat liittyä mukaan.

Kun kirjaudut palveluun, voit lisätä sinne omia kuviasi sekä lisätä niihin erilaisia kuvatehosteita ennen julkaisemista.

www.instagram.com/diginordic

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!