Digikuva sai uudet kotisivut.

Tätä asiaa voi juhlia muuallakin kuin tietokoneen ääressä. Upouudet kotisivumme toimivat näet mainiosti myös mobiililaitteilla.

© Shutterstock

Digikuva on saanut uudet kotisivut.

Digikuva on saanut uudet kotisivut. Nyt pystymme näyttämään valokuvat entistä laadukkaampina, ja meitä on helppo seurata älypuhelimilla ja tableteilla.

keskiviikko 4. tammikuuta 2017 teksti Webredaktionen

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Meidän tämän vuoden ensimmäinen suuri uutisemme on uudet kotisivut, jotka esittelemme teille ylpeinä.

Olemme pyrkineet tekemään niistä entistä selkeämmät, jotta voisimme kertoa lukijoillemme tärkeitä ja kiinnostavia uutisia sekä antaa vinkkejä ja esitellä testituloksia. 

Samalla pystymme julkaisemaan entistä enemmän juttuja, joissa merkittävään osaan pääsevät upeat – ja nyt myös isot – valokuvat.

Pääset tietysti edelleen helposti nauttimaan Etunurkasta sekä testeistämme Välineoppaassa.

Emme ole toki myöskään unohtaneet ulkoasua.

Mobiilit ja helppokäyttöiset

Koska vanha sivustomme ei toiminut mobiililaitteilla erityisen hyvin, aloitamme vuoden 2017 älypuhelimiin ja tabletteihin hyvin mukautuvilla sivuilla, jotta voisit luke lehteämme liikkeellä ollessasi.

Päivitämme myös uutiskirjeitämme entistä mobiiliystävällisemmiksi.

Nyt ei siis ole enää mitään syytä jättää sitä hyödyntämättä, vaan voit tilata sen sähköpostiisi.

Pidätkö näkemästäsi?

Haluamme kuulla mielipiteesi uusista kotisivuistamme.

Toivomme tietysti, että pidät uudistuksesta, mutta voi olla niinkin, että löydät virheitä ja puutteita, jotka ovat meiltä jääneet huomaamatta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!