E-kirja ilmaiseksi

Luontokuvausvinkkejä sisältävä E-kirjamme on rajoitetun ajan kaikkien ladattavissa.

© Shutterstock

Etunurkan juhlapäivä: Digikuva täyttää 16 vuotta

Digikuva viettää syntymäpäiväänsä pistämällä osan Etunurkan sisällöstä vapaaseen jakoon, joten muutkin kuin tilaajamme pääsevät nauttimaan siitä. Pidä kiirettä, sillä juhlahumu päättyy pian.

maanantai 15. huhtikuuta 2019 teksti Kristoffer Engbo

Huhtikuun 16. päivänä tulee 16 vuotta Digikuvan ensimmäisen numeron ilmestymisestä, ja jo silloin oli kyseessä enemmän kuin pelkkä aikakauslehti.

Jo ensimmäisen numeron välissä oli CD-levy, jossa oli valokuvaukseen liittyviä ohjelmistoja sekä ennen kaikkea kuvankäsittelyaiheisia videokursseja mm. Photoshop Elementsiin, jotta lukijat voisivat niitä seuraamalla saada valokuvistaan entistä parempia.

Tuon ajan CD:tä vastaa nyt Etunurkka, jonne on koottu lehtemme digitaalinen sisältö. 

Ja 16 vuoden takaiseen verrattuna sieltä löytyy paljon enemmän kuin joitain ohjelmia ja videokursseja.

Etunurkka päivittyy kaiken aikaa

Etunurkassa on nykyisellään yli 500 videota valokuvauksesta ja kuvankäsittelystä Lightroomilla ja Photoshopilla.

Lisäksi siellä on erilaisia kuvausoppaita ja e-kirjoja, sovelluksia, kuvankäsittelymakroja ja -esiasetuksia Photoshopiin ja Lightroomiin, joten voit soveltaa pitkälle vietyjä säätöjä kuviin parilla napsautuksella. Lisää tavaraa tulee kaiken aikaa.

Juuri nyt muutkin kuin tilaajamme pääsevät kokeilemaan kaikista kiinnostavinta ja luetuinta sisältöä Etunurkkaan. Digikuvan synttäreiden kunniaksi olemme avanneet sisällön tilauslukituksen reiluksi viikoksi. 

Pidä kiirettä – pääsiäisen jälkeen sisältö lukittuu jälleen. 

Tässä maistiaisia nyt kaikille ilmaisesta sisällöstämme.E-kirja: luontokuvausopas

E-kirja: luontokuvausopas

E-kirja voidaan lataamisen jäkjeen tallentaa tietokoneen muistiin, ja sama koskee älypuhelinta ja tablettia.

© Shutterstock.com

32-sivuisessa e-kirjassa on vinkkejä arkojen metsän eläinten lähestymiseen, maisemakuvien ottamiseen sekä kokeneiden luontokuvaajien neuvoja aiheesta. Pdf-muotoisia e-kirjoja voi lukea eri laitteilla vaikka reissun päällä.

Lataa Luontokuvausopas tästä.

Suuri esiasetuspaketti Lightroomiin

Etunurkasta löytyy myös Lightroomin esiasetuspaketti. Esiasetuksilla tatrkoitetaan etukäteen tekemiemme kuvankäsittelysäätöjen kokonaisuutta, jilla haetaa erilaisia kuvatyylejä ja jotka siirretään Lightroomiin kertanapsautuksella. Näin kuva on käsitelty yhdellä tavalla, ja käsittelysäätöjä voi halutessaan tämän jälkeen muuttaa.

Näitä käyttämällä sinun ei tarvitse käsitellä kuviasi alusta loppuun itse vaan voit nopeuttaa prosessia ja samalla hakea uusia vaikutteita ja inspiraatiota kuvankäsittelyyn.

Lataa paketti tästä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!