Poul Siersbæk, toimitussihteeri

Poul Siersbæk, toimitussihteeri

Etunurkka: toimituksemme suosittelee

Takana on kuukausien työrupeama, jonka tuloksena teillä on käytössänne uudistunut ja entistä parempi Etunurkka. Se on järjestelty niin, että löydät sieltä helposti kaiken sinua kiinnostavan.

perjantai 24. marraskuuta 2017

Teimme lujasti töitä, jotta Etunurkasta tulisi entistä ehompi. Takana on kuukausien työrupeama, jonka tuloksena teillä on käytössänne uudistunut ja entistä parempi Etunurkka. 

Se on järjestelty niin, että löydät sieltä helposti kaiken sinua kiinnostavan.

Oppaita

Poul Siersbæk, toimitussihteeri

Etunurkassa on kymmenen opasartikkelia, joiden aiheita ovat mm. pikanäppäinkomennot, varmuuskopiointi ja näyttöruutujen värintoisto. Voin lämpimästi suositella niitä. 

Oma suosikkijuttuni liittyy raakakuvaukseen mobiililaitteilla, johon olen uppoutunut yhä enemmän. Mukana on myös suuri objektiiviopas, jossa on mukana noin 500 objektiivia – lataa siitä juttu itsellesi. 

Lisäämme jatkuvasti uusia oppaita ja e-kirjoja Etunurkkaan, jotta pysyisit kärryillä kuvauslaitteista ja kuvaamisesta.

Sovelluksia

Kristoffer Engbo, tekniikan toimittaja

Uudistuneesta Etunurkasta löytyy nyt paljon erilaisia valokuvaussovelluksia. Saat käyttöösi digitaalisia työkaluja, jotka tekevät valokuvausharrastajan arjesta helpompaa ja hauskempaa.

Itse olen lähes hurahtanut PhotoPills-sovellukseen, joka auttaa mm. syväterävyyden laskemisessa, valotussäädöissä, auringon radan hahmottamisessa ja kiinnostavien kuvauskohteiden löytämisessä.

Pikavinkkejä

Kathrine Anker, toimitussihteeri

Etunurkan hakutoiminto on parantunut huomattavasti. Nyt vaikkapa kokonaiset sarjat, kuten Lightroom- ja Photoshop-koulut, löytyvät vaivatta. 

Erityisesti haluan suositella pikavinkkisarjaa, jossa annamme pieniä ja helppoja kikkoja kuvankäsittelyyn Elementsillä ja Lightroomilla. Itsellenikin tulee hyvä mieli aina, kun löydän oikotien johonkin kätevään toimintoon.

Tilaajana sinulla on käytössäsi kotisivujemme kaikki sisältö, ja toivon, että siitä on paljon iloa.

Tilaa nyt Digikuva-lehti. 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!