© Shutterstock

Kysy Digikuvan kotisivuista

Täällä on vastauksia useimmin esitettyihin kysymyksiin Digikuvan kotisivuista, mukaan lukien Välineopas ja Etunurkka.

keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Voiko Digikuvan kotisivuja käyttää mobiililaitteilla?

Kyllä. Sekä itse digi-kuva.fi -sivusto että siihen kuuluvat Välineopas ja Etunurkka näkyvät kaikilla laitteilla: tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Mikä on Etunurkka?

Etunurkka on kotisivujemme osio, jossa lehtemme tilaajilla on käytössään runsaasti kurssivideoita, ohjelmia, sovelluksia, Lightroom- ja Photoshop-vinkkejä, testaamillamme kameroilla otettuja kuvia ynnä muuta.

Mikä on Välineopas?

Lisäämme kaikki tekemämme valokuvauslaitteiden testit ja tuotearviot Välineoppaaseen, jossa voit saada tietoja kiinnostavista tuotteista sekä vertailla niitä muihin. Välineopasta päivitetään uusilla tuotteilla jatkuvasti.

Miten löydän haluamani asiat Etunurkasta?

Etunurkan etusivulla löytyy lehden uusin sisältö videoineen, sovelluksineen ja ohjelmineen ym. Voit myös etsiä hakukentän kautta tai napsauttaa linkkiä Kaikki sisältö, minkä jälkeen voit suodattaa sisältöä rastittamalla vasemmalla näkyviä eri ruutuja niin, että näet esimerkiksi vain Lightroom-aiheisia videoita.

Jos haet jotain tiettyä asiaa, esim. Photoshop-makroja & esiasetuksia, sovelluksia tai videoita, voit valita sen ylhäällä olevasta valikkokohdasta.

En pääse Etunurkan etusivulle?

Joillekin käyttäjille voi käydä niin, että etusivun asemesta näytölle ilmestyykin jokin lehden artikkeli. Kyseessä on taannoinen, tilapäinen vika: etusivun sijaan eteen tuli artikkeli, ja selain pyrkii yhä toistamaan saman virheen. Asian pitäisi korjautua selaimen välimuistin (cache) tyhjentämisellä, joka tehdään selaimen asetuksissa. Esim. Google Chromessa tämä tehdään napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä ja valitsemalla Lisää työkaluja ja Poista selaustiedot. Poista rastit muista ruuduista paitsi Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot ja napsauta Poista selaustiedot. Seuraavalla kerralla pääset etusivulle, kun menet osoitteeseen digi-kuva.fi/etunurkka

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!