Hyödynnä Välineoppaamme tuotearviot

Välineopas-osiossa kotisivuillamme on satamäärin valokuvauslaitteiden tuotearvioita. Voit helposti vertailla tuotteita keskenään, jos olet vaikkapa tekemässä hankintoja.

maanantai 3. lokakuuta 2016

Kamerajalustoja, tulostimia, laukkuja ja objektiiveja – tässä muutamia esimerkkejä tuotteista, joita Digikuvan asiantuntijat ovat jo vuosia arvioineet itse kameroiden lisäksi.

Kaikki lehtemme tuotearviot kootaan netissä olevaan Välineoppaaseen, jotta alan harrastajat löytäisivät suosikkituotteensa helposti vertailemalla eri tuotteita keskenään.

Linkki Välineoppaaseen löytyy etusivultamme digi-kuva.fi heti uutislinkin vierestä - testit.digi-kuva.fi.

Nopeaa vertailua mobiilisti

Välineoppaassa tuotteet on ryhmitelty, jotta haluttu tuote löytyisi mahdollisimman helposti, ja aina kun vertailtava tuote löytyy, sen voi lisätä omalle vertailulistalle napsauttamalla Vertaa-painiketta.

Kerrallaan voidaan vertailla kahdesta neljään tuotetta. Uudistettu Välineopas on suunniteltu erityisesti mobiilikäyttäjiä ajatellen.

Tee oma hintahaitari

Kun käytät Mukauta hakua -toimintoa, tulee esiin joukko muita tuotteita, joista saattaisit meneillään olevan hakusi perusteella olla kiinnostunut.

Samalla voit määritellä hakemallesi tuotteelle hintahaitarin, joka vastaa omaa hankintabudjettiasi.

Janan oikeassa päässä on tämän tuoteryhmän kallein tuote ja vasemmassa päässä halvin. Hintahaitari määritellään janan kahta liukusäädintä vetämällä.

Välineopasta saavat yleensä käyttää vain lehden tilaajat, mutta sen uudistettu versio on alkuvaiheessa avoinna kaikille, joten tutustu oppaaseemme vaikka heti.

Artikkelissa, jonka tilaajat voivat ladata yläpuolelta, kerrotaan tarkemmin, miten haluttu tuote löytyy Välineoppaasta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!