Kuvausreppu mukana pöllöretkellä

Digikuvan päätoimittaja teki kuvausretken ja sai hyviä kuvia pöllöstä kuvausrepun avulla. Sinäkin voit hankkia repun nyt vain 15,90 eurolla.

torstai 14. toukokuuta 2020

Yksi kevään ensimmäisistä kuvausretkistä vei minut lähimetsiin. Olin kuullut, että yhdessä sen puista asustaa pöllö.

Muuan tuttavani oli piirtänyt pienen kartan, josta näkyi suurin piirtein, mistä lintua kannattaa etsiä, ja pian löysinkin kyseisen puun, jossa näkyi iso aukko.

Ja kuten huhut olivat kertoneet, reiässä istuskeli kaunis pöllö. Olin erittäin varovainen, ettei se säikkyisi, mutta yhtäkkiä kuulin moottorisahan äänen ja pelkäsin pöllön häipyvän. Onneksi se kuitenkin pysyi paikallaan.

Pöllö metsästää hiiriä ja rottia yöllä, mutta päivällä se istuu puuaukossaan ja nukkuu.

Nappiosuma pöllöstä, jolla oli silmät auki

Kiirehdin avaamaan reppuni, joka oli täynnä kuvauslaitteita. Nostin kamerani ja voimakkaan teleobjektiivin ja aloin kuvata pöllöä eri kulmista.

Yhtäkkiä pari juoksijaa suhahti ohitseni, mutta pöllö istui paikallaan ja tuskin avasi silmiänsä. Pienen odotuksen jälkeen lintu heräsi, jolloin sain kuviin myös sen silmät.

Täytyy sanoa, että reppu pelasti päiväni, koska ilman sitä en olisi saanut kuljetettua kaikkia tarvitsemiani varusteita mukanani. Missään kameralaukussa ei ole tilaa niin suurelle varustemäärälle kuin repussa, ja tuon reissun jälkeen en ole juurikaan kantanut pienempiä laukkuja mukanani.

Olisi ärsyttävää joutua kesken kuvausretken tilanteeseen, jossa huomaa tarvitsevansa tilanpuutteen takia kotiin jääneitä tavaroita.

pöllö puussa
© Digikuva

Ainutlaatuinen kuvausreppu

Tätä pöllöretkellä mukanani ollutta kuvausreppua olemme täällä Digikuvassa itse olleet kehittämässä. Saimme prototyypin yritykseltä nimeltään pro focus, minkä jälkeen annoimme oman panoksemme sisätilan sekä vettä hylkivän materiaalin ja vetoketjujen suunnitteluun.

Lopputuloksena oli todella fiksu, tilava mutta silti näppärän kokoinen valokuvaajan reppu – ja nyt sinullakin on mahdollisuus ottaa se mukaasi omille kuvausretkillesi.

Voit hankkia repun nyt vain 15,90 eurolla. Kaupan päälle saat kolme numeroa Digikuvaa.

Repun voi tilata myös tämän linkin kautta.

Hyödynnä tarjouksemme, niin säästät samalla 65 euroa. 

© Digikuva

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!