Seasons-sarja alkaa pian Etunurkassa

Seasons – uusi videosarja alkaa

Etunurkassa pyörähtää pian käyntiin uusi videosarja. Siinä luontovalokuvaaja Morten Hilmer nähdään ankaran talven keskellä Dovrefjellin vuoristomaisemissa, Norjassa, jossa hän etsii kuvauskohteikseen myskihärkiä. Sarjassa paljastuu, millaista välineistöä hän ottaa mukaansa, millaisia haasteita hän kohtaa määränpäässään ja miten hän onnistuu kuvaamaan uljaita eläimiä talvisissa olosuhteissa.

tiistai 27. helmikuuta 2018

Nyt se on valmis: 12-osainen videosarja, jonka pääosassa nähdään luontokuvaaja Morten Hilmer. Digikuvan tilaajana pääset maaliskuun 5. päivästä alkaen katsomaan koko ensimmäisen tuotantokauden Etunurkassa  

Ennakkotietoa sarjasta

Menestynyt luontokuvaaja, esitelmöijä ja kirjoittaja Morten Hilmer lähtee Norjan Dovrefjelliin. Siellä hän aikoo kuvata maisemia ja myskihärkiä sekä tavallisilla kameroilla että uudella nelikopterillaan. 

Hän löytää hyvän leiripaikan, mutta armoton talvi ei päästä helpolla. Hän joutuu heräämään keskellä yötä tarkistamaan, että teltta pysyy paikoillaan, pakkanen koettelee kuvauskalustoa, eikä lumituisku helpota myskihärkien etsintää. 

Hilmer vetää perässään pulkkaa, johon hän on pakannut kuvausvälineitä ja ruokaa, mutta kaunis luonto ja sekä ilmasta että maan pinnalta otetut kuvat palkitsevat lopulta uurastuksen.

Tässä esimakua sarjasta:

Sarjan kaikki 12 osaa ovat vain tilaajien katsottavissa Etunurkassa.

Koe upeat maisemat ja talven ankaruus yhdessä palkitun luontokuvaajan kanssa. Nyt voit kokeilla Digikuvaa ja kotisivuiltamme löytyvää Etunurkkaa hintaan 3,90.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!