Etunurkassa on e-kirjoja, oppaita ja paljon muuta

Etunurkkaan tulee joka perjantai uutta ja upeaa sisältöä.

© Digikuva

Siksi Etunurkkaa kannattaa kokeilla

Etunurkka on täynnä upeaa sisältöä, kuten ohjelmia, oppaita, videoita ja e-kirjoja, odottamassa sinua.

maanantai 26. syyskuuta 2022 teksti Redaktionen

Etunurkka on tilaajille tarkoitettu ainutlaatuinen tilaajaetumme, jossa on paljon hyödyllistä digitaalista sisältöä. Voit käyttää sisältöä vapaasti, sillä se on osa Digikuvan tilaustasi. 

Etunurkasta voit ladata ilmaiseksi ohjelmia, jotka ovat yleensä maksullisia. Saat samalla tutkittavaksi paljon inspiroivia videoita ja e-kirjoja, jotka auttavat sinua saamaan parempia kuvia, sekä käytännöllisiä taskuoppaita ja muuta sisältöä sinulle ja kamerallesi. 

Etunurkkaan tulee jatkuvasti uutta sisältöä. Alkuun päästäksesi sinun tarvitsee vain luoda käyttäjätili.

Toisin sanoen Etunurkassa on tarjolla kaikkea mahdollista valokuvaamisesta. Se tarjoaa tietoa asetuksista, valokuvaustekniikasta ja kuvankäsittelystä, jotta saisit enemmän irti harrastuksestasi.

Voit rekisteröityä heti, jos olet Digikuvan tilaaja, mutta et ole vielä luonut Etunurkkaan käyttäjätiliä. Avaa vain tili tilausnumerollasi tästä, niin pääset alkuun ja voit perehtyä kaikkeen mahdolliseen sinua kiinnostavaan.

Tilaajaksi pääset puolestaan edullisesti tästä

Näin helposti luot käyttäjätilin Etunurkassa

Luo käyttäjätili napsauttamalla tästä.

Anna tilausnumerosi ja tilauksesi postinumero. Napsauta kohtaa Luo käyttäjätili.

Tilausnumeron perusteella tietosi täytetään automaattisesti. Jos meillä ei ole tietoja, voit syöttää ne itse.

Kirjoita salasana, jota haluat käyttää jatkossa kirjautuessasi Etunurkkaan. Napsauta kohtaa Vahvista käyttäjätili. Nyt olet kirjautuneena sisään, ja voit käyttää kaikkea sisältöä.

Etunurkka auttaa sinua kaikessa tässä

Etunurkka on täynnä digitaalista sisältöä, joka sisältyy Digikuvan tilaukseen. Alla voit lukea siitä, mitä kaikkea pääset hyödyntämään. 

Kun haluat kaiken irti kamerastasi

Saat entistä parempia kuvia, kun hallitset kameran asetukset ja varusteiden käyttömahdollisuudet. Etunurkasta löydät muun muassa e-kirjoja, joiden avulla saat kaiken irti kamerasta ja valokuvausvarusteista riippumatta siitä, oletko aloittelija vai kokenut, tuhansia kuvia ottanut valokuvaaja. 

Tässä e-kirjassa käymme läpi tärkeimmät lisävarusteet ja autamme sinua käyttämään niitä ihanteellisesti.

Tarjolla on myös Kamerakoulu-videosarja, jossa käymme läpi kameran painikkeita ja toimintoja. Videoissa kerromme suomeksi, miten eri kameramerkeille säädetään asetukset, ja näytämme myös, mihin eri toimintoja käytetään. 

Kamerakoulu on jaettu eri aiheita käsitteleviin osioihin, ja jokainen osio koostuu neljästä yhdeksään videon paketista. Oppitunneilla käymme läpi kaiken kameran peruskäytöstä aina siihen, miten säädät kameran itsellesi parhaiten sopivaksi.

Alla näet lyhyen videon yhdestä Kamerakoulun oppitunnista. Katso kaikki jaksot täältä.

Voit myös lukea muita e-kirjoja, taskuoppaita ja artikkeleita, jotka auttavat viemään kuvasi seuraavalle tasolle.

Kun haluat oppia kuvankäsittelyä

Tietokoneella tehtävällä kuvankäsittelyllä voit säätää yksityiskohtia ja saada valokuvasi näyttämään todellisuutta vastaavilta tai luoda niihin upeita tehosteita. Tässä Etunurkka tulee mukaan.

Löydät sieltä e-kirjoja, joissa on vinkkejä ja vaihe-vaiheelta-kursseja. Saat myös käytännöllisiä oppaita pikanäppäimistä tietokoneen äärelle tulostettaviksi.  

Näytämme Etunurkassa tarkasti, mitä esimerkiksi Lightroomissa pitää tehdä, jotta oheinen kuva paranisi. Alkuperäinen kuva näkyy vasemmalla, ja käsitelty kuva on oikealla.

Etunurkassa on myös videoita, joissa näytämme, miten saat kaiken irti Photoshop Elementsistä, Lightroomista ja Photoshopista. Niissä esitellään sekä ohjelmien perustoiminnot että kehittyneemmät toiminnot. Autamme myös käyttämään parhaita ilmaisohjelmia.

Alla on videoleikepätkä Photoshop Elements -peruskurssistamme , jossa kerromme muun muassa, miten saat ohjelman raakakuvamuuntimesta kaiken irti.


Voit myös ladata Lightroomin ja Photoshopin laajennuksia , jotta voi muokata valokuviasi vain muutamalla napsautuksella. Alla olevalla videolla on esimerkkejä säädöistä, joita voit lisätä valokuviisi Photoshopissa yhdellä napsautuksella.

Tietyn aiheen kuvaaminen

Etunurkasta löydät myös teemapaketteja, jotka auttavat sinua kehittymään entistä taitavammaksi valokuvaajaksi. Teemapaketeissa on erilaista sisältöä, kuten artikkeleita, e-kirjoja ja videoita, jotka opastavat sinua alusta loppuun saakka niin, että voit viedä kuvasi uudelle tasolle.

Meillä on myös laaja valikoima taskuoppaita, joista on iloa missä tahansa.

Taskuoppaat ovat käteviä minioppaita, joissa on asetuksia tietyille aiheille tai eri kameramerkeille. Taskuoppaat voi tulostaa, leikata ja taittaa kokoon, minkä jälkeen ne voi laittaa kameralaukkuun tai lompakkoon, jolloin ne ovat aina käden ulottuvilla.

Etunurkassa on muun muassa taskuoppaita, jotka auttavat saamaan parempia makrokuvia, taltioimaan sinisen hetken tai ottamaan ulkomuotokuvia. 

Yksi Digikuvan taskuoppaista

© Digikuva

Kun uudet laitteet kiinnostavat

Etunurkassa on hyödyllistä tietoa myös silloin, jos harkitset uusien laitteiden ostamista. 

Seuraamme markkinoita jatkuvasti, ja kun jotain uutta julkaistaan, olemme valmiita. Etunurkasta löydät arvosteluja kaikesta mahdollsiesta kameroista ja objektiiveista kameralaukkuihin ja jalustoihin. Painetusta lehdestä poiketen Etunurkassa on myös testatuilla kameroilla ja objektiiveillä otettuja kuvia. 

Arviot julkaistaan Etunurkassa heti, kun ne ovat valmiita. Toisin sanoen niitä voi lukea verkosta jo kauan ennen kuin ne julkaistaan lehdessä. 

Etunurkassa on kaikkea tätä:

 • Kamerakoulu:
 • E-kirjoja
 • Ohjelmia
 • Taskuoppaita
 • Teemapaketteja
 • Aiheoppaita 
 • Videoita
 • Uutisia
 • Kilpailuja
 • Tuotearviota 
 • Webinaareja 
 • Uutta sisältöä joka viikko 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!