50 Gt säilytystilaa

Nyt voit varmuuskopioida valokuvasi pilveen. Digikuvan tilaajana saat 50 gigatavua tilaa tiedostoillesi, ja palvelua voi käyttää sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla.

keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Digikuvan tilaajana saat ilmaiseksi peräti 50 gigatavua tilaa Keepit-pilvipalvelusta. Pääset alkuun napsauttamalla Keepit Plus -painiketta alapuolelta. 

Toinen vaihtoehto on maksullinen Keepit Premium, jossa tilaa on kokonainen teratavu. 

Sen normaalihinta on 59,40 euroa vuodessa, mutta Digikuvan tilaajat saavat 20 prosentin alennuksen, joten vuosihinnaksi tulee 47,5 euroa.

> Keepit Plus 50 Gt: Maksuton versio (tilaajaetu) 

> Keepit Premium 1 Tt: Osta tästä enemmän tilaa

Jos olet Digikuvan tilaaja, voit säilyttää esim. tärkeimpien tiedostojesi varakopiot Keepit Plus -pilvipalvelussa ilman lisämaksua. 

Palveluun tarvittavan tietokoneohjelman tai mobiilisovelluksen avulla voit tallentaa valokuvia, videoita ja muita dokumenttejasi verkon kautta pilveen, minkä jälkeen niistä on olemassa turvalliset kopiot varkauden, tulipalon ja virusten varalta. 

Tiedostot ovat turvassa silloinkin, jos tietokoneesi, tablettisi tai älypuhelimesi menee rikki. Voit myös kopioida kaikki sähköpostisi, ja lisäksi kaikista mobiililaitteittesi kameroilla otetuista kuvista voidaan tehdä automaattisesti varakopiot samaan paikkaan.

Palvelu pääpiirteissään:

  • 50 gigatavua tilaa tiedostoille.

  • Asennettavissa neljälle eri laitteelle.

  • Toimii pc:ssä, Macissa, tabletissa ja älypuhelimessa.

  • Säilyttää tiedostomuutokset 30 päivän ajan.

  • Kopioi tiedostot (myös Google Drivesta ja Office 365:sta) ja sähköpostit.

> Kysymyksiä ja vastauksia Keepit Plus -palvelusta


50 Gt:n tilan lisäksi saat tilaajaetuna nämä:

  • Digikuva-lehden kotiisi.

  • Lehtemme Etunurkka-osion käyttöoikeuden videoineen, testikuvineen ja ohjelmineen.

  • Omat kotisivut 123kotisivu-palvelun kautta.

  • Kaikkien testiemme ja tuotearvioidemme lukuoikeuden osoitteessa digi-kuva.fi/valineopas.

Pilvipalvelu on varma valinta! Pilvipalvelu on helppo ja turvallinen vaihtoehto varakopiointiin. Et tarvitse lisälaitteita etkä johtoja, jotka pitäisi kytkeä jokaisella kopiointikerralla. Ja ennen kaikkea – sinun ei tarvitse erikseen muistaa tehdä varmuuskopioita, sillä Keepit-ohjelma hoitaa asian puolestasi. Sinun tarvitsee ainoastaan asentaa tämä ohjelma koneeseesi ja tehdä ensimmäinen varmuuskopiointi. Turvallisuus on tärkein!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!