Digikuva – runsaasti uutta tulossa

Digikuva – runsaasti uutta tulossa

Nyt on hyvä sauma antaa Digikuva-lehti joululahjaksi, sillä pian testaamme suosituimmat objektiivit, haastattelemme Grönlannin hyvin tuntevaa luontokuvaajaa sekä annamme vinkkejä talven suureen kuvaushaasteeseen.

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Jos isäsi toivoo joululahjaksi pelkkiä sukkia, tai jos et keksi mitään ostettavaa hyvälle kaverille, jolla on jo kaikkea, niin anna heille lahja, joka kestää ja ilahduttaa – nimittäin Digikuvan tilaus.

Nyt voit hankkia viisi numeroa Digikuvaa 27 euron hintaan. Luettavana on kiinnostavia haastatteluja sekä vinkkejä valokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn. Lisäksi vuoden 2017 numeroihin on luvassa laajoja tuotetestejä.

Haastatteluja ja valokuvausvinkkejä

Lehtemme sivuilla tapaat muun muassa palkitun luontokuvaajan, Morten Hilmerin, joka kertoo siitä, kuinka hänen aistinsa herkistyvät Grönlannissa, ja miten napakettu seurasi häntä.

Voit myös tutkistella Jaroslav Wieczorkiewiczin ainutlaatuisia valokuvia, joissa kuvattavien mallien asuna on kuvaajan heidän päälleen heittämää maitoa.

Valokuvaustekniikassa syvennymme itsellemme asettamaan vaikeaan tehtävään, nimittäin vauhdikkaan sisäurheilun kuvaamiseen heikossa valaistuksessa.

Löydät lehdestä myös monia valokuvausvinkkejä ja innostuksen lähteitä talvikuukausien varalle, ja lisäksi kokeilemme uusia trendejä kuten savukuvia ja 360 asteen kameroita.

Laitetestejä ja kuvankäsittelyvinkkejä

Tammialennusmyyntien alkaessa täytyy olla selvillä omista laitetarpeistaan, joten meillä on mistä tarjota monia testejä luettavaksi. Testattavinamme ovat olleet mm. 50 mm:n objektiivit, monitoimitulostimet ja kinokoon peilijärkkärit.

Kuvankäsittelyyn meillä on mistä tarjota runsain mitoin Lightroom- ja Photoshop-vinkkejä. Mukana on sekä perinteisiä säätöniksejä että uusia, mielenkiintoisia käsittelytekniikoita.

Tässä oli vasta osa siitä, mitä kaikkea Digikuva pitää sisällään. Muista myös, että lehden tilaajana voit lukea 5 uusinta numeroamme WYPE-sovelluksen avulla mobiililaitteilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!