Keepit Plus – kysymyksiä ja vastauksia

Digikuvan tilaajat saavat ilmaiseksi 50 gigatavua varakopiotilaa. Kokosimme palveluun liittyvät tärkeimmät kysymykset ja vastaukset yhteen.

maanantai 21. syyskuuta 2015

Digikuvan tilaajat saavat ilmaiseksi kokonaista 50 gigatavua varakopiotilaa tiedostoillensa. Asennettuaan tarvittavan tietokoneohjelman tai mobiilisovelluksen on käyttäjän helppo kopioida tiedostonsa pilveen tai pilvestä muualle, ja niin ovat valokuvat ja videotallenteet turvassa.

Keepitin ansiosta tiedostosi löytyvät aina yhdestä paikasta. Saat aina kopion haluamastasi tiedostosta, kun käytät tietokonetta, mobiililaitetta tai sähköpostia. Keepitin avulla voit lisäksi jakaa tiedostoja ystäviesi kanssa, vaikkei tietokoneesi olisikaan mukanasi.

> Aloita Keepitin käyttö tästä

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA KEEPITISTÄ

Kuinka turvallinen Keepit on? Tiedostosi lähetetään kryptattua eli salattua TLS-linjaa pitkin Keepitin palvelinkeskukseen, jossa niitä säilytetään kryptattuina nk. AES-tekniikan avulla. Tiedostosi ovat mahdollisimman turvallisessa paikassa.

Milloin Keepit ottaa varmuuskopiot tiedostoistani? Jatkuvasti. Keepit käyttää CDP-kopiointitapaa (Continuous data protection) eli kopioi tiedoston aina heti sen jälkeen kun käyttäjä on muuttanut sitä, joten Keepit on turvallinen. Varmuuskopiointeja voi siis olla useita päivittäin tai ei ainuttakaan viikkoon, käytöstä riippuen. Varmuuskopiot otetaan taustalla, ja jos kopiointi keskeytyy käyttäjän sulkiessa internet-yhteyden, kopiointi jatkuu taas, kun käyttäjä kytkee laitteen verkkoon.

Ottaako Keepit täydelliset varakopiot päivittäin? Keepit tekee aina uuden kopion kaikista tiedostoista joka kerta kun niitä muokataan ja muutetaan, ja Keepit myös muistaa kaikkien tiedostojen tallennetut eri versiot 30 menneen vuorokauden ajalta. Enää ei ole huolta kuvasta, joka tuli poistettua vahingossa, tai tekstidokumentista, josta tuli epähuomiossa poistettua tärkeä kappale. Keepit siirtää ainoastaan välttämättömän määrän informaatiota internetin välityksellä – eli sen jälkeen kun ensimmäinen varmuuskopiointi on tehty, siirretään vain tiedostoihin tehdyt muutokset.

Missä varmuuskopiot ovat fyysisesti? Ne ovat kryptattuina eli salattuina Keepitin palvelinkeskuksissa kahdessa eri paikassa Tanskassa. Varmuuskopioista otetaan siis samalla toisetkin varmuuskopiot. Molemmat palvelinkeskukset ovat teknisesti huippuluokkaa. Samassa paikassa hoidetaan myös tietoliikenneyhtiö Surftownin liiketoiminta, johon kuuluu mm. yli 130 000 nettihotellia.

Kuinka pitkään saan käyttää Keepitiä ilmaiseksi? Niin kauan kun olet Digikuvan tilaaja, käytössäsi on 50 gigatavua säilytystilaa tiedostoillesi ilman eri maksua. Jos tarvitset tilaa tuota enemmän, voi helposti ja edullisesti ottaa käyttöösi Keepitin toisen version, jossa tilaa on teratavu – Digikuvan tilaajana saat hinnasta viidenneksen alennuksen.

Mistä löydän asiakasnumeroni? Se löytyy lehden mukana tulleesta laskulomakkeesta, postiosoitteesi vierestä. Jos et jostain syystä löydä numeroa, Ota yhteyttä lehden asiakaspalveluun; >> puhelinnumero on täällä

Miten teen lehtitilauksen? Digikuvan voi helposti tilata täältä kotisivujen kautta – uudet tilaajat saavat edullisen tutustumistarjouksen. Ensimmäisen lehden mukana tulee laskulomake, jossa on myös asiakasnumerosi. >> Tutustumistarjous löytyy täältä

> Aloita Keepitin käyttö tästä

Asiakaspalvelu

Onko sinulla lisää kysyttävää Keepit-palvelusta? Lähetä sähköpostia Keepitin asiakaspalveluun - paina tästä >>

Onko sinulla kysyttävää lehtitilauksestasi? Ota yhteyttä Digikuvan asiakaspalveluun - paina tästä >>

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!