Digikuvan toimitus

Hyvä valokuvaustuote riippuu käyttäjästä. Toimitukseemme mahtuu monia suosikkeja.

© Digikuva

Tässä ovat toimituksemme suosikkituotteet 2020

Meillä on ollut kuluneen vuoden aikana koko joukko kiinnostavia tuotteita toimituksen testikeskuksessa. Nyt luomme niihin katsauksen sekä nimeämme suosikkimme ja tuotteet, jotka antavat runsaasti vastinetta rahoille.

maanantai 30. marraskuuta 2020 teksti C. Trant

Klausin suosikki:

Minulla oli aiemmin tänä vuonna ilo testata DJI:n Air 2 -kameradroonia. Hintansa ja kokonsa puolesta se sijoittuu Mavic Mini -aloittelijadroonin ja Mavic 2 Pro -puoliammattilaismallin väliin.

Olen valinnut Air 2:n yhdeksi vuoden 2020 suosikeistani, koska se peittoaa monilla osaalueilla kalliimman isonveljen. Se on vaikuttavaa.

> Lue myös: 5 kuvausvinkkiä droonikuvausta aloitteleville

Ohjehinta: 1 049 €

© DJI

Sarahin suosikki:

Ilahduin kovasti vain 25 cm pitkästä Nanliten Pavotube II 6C -LED-valoputkesta.

Valo on riittävä muotokuvien ottamiseen täysin pimennetyssä huoneessa, mutta valoa voi halutessaan säätää niin tarkkaan, että se muistuttaa esimerkiksi sinisen hetken heikkoa, kylmää valoa. 

Paljon enempää ei voi toivoa vain 120 euroa maksavalta laitteelta.

> Lue myös: Aloittelijan opas muotokuvien valaisuun

Ohjehinta: 120 €

© Nanlite

Kristofferin suosikki:

Tässä on kevyt ja edullinen jalusta. Manfrotto Element MII Aluminium on valmistettu alumiinista, ja jalusta yltää 160 cm:n korkeuteen.

Mukana tulee hyvä kuulapää, jossa on hienot säätömahdollisuudet. Keveys ja vakaus tekevät jalustan valitsemisesta houkuttelevaa, ja olen siitä vaikuttunut.

> Lue myös: 3 asiaa, joita objektiiville ei saa koskaan tehdä

Ohjehinta: 150 € 

© Manfrotto

Poulin suosikki:

Olen ihastunut siihen, että tehokkaassa ASUS ZenBook Pro Duo UX-581GV-H2004R:ssä on kaksi 4K-näyttöä. Näytöt täydentävät toisiaan täydellisesti.

Esimerkiksi Photoshopin voi pitää auki päänäytöllä ja selaimen pienemmällä näytöllä. Tietokone on lisäksi salamannopea ja sen muotoilu tyylikäs.

> Lue myös: Siksi objektiivin laiteohjelmisto kannattaa päivittää

Ohjehinta: 2 800 €

© Asus

Opas vuoden 2020 huipputuotteisiin

Digikuvan numerossa 18/2020 teemme yhteenvedon tuotteista, jotka saivat meiltä parhaat arvosanat viime vuoden testeissä ja arvosteluissa. Jos harkitset uuden ostamista, kannattaa lukea koko juttu, niin saat yleiskuvan kuluneen vuoden parhaista valokuvausalan tuotteista, etsitpä sitten objektiivia, kuvanmuokkausohjelmistoa tai tulostinta.

Nyt voit saada Kehity kuvaajana -kirjan, josta löytyy ohjeita valokuvauksen moniin osa-alueisiin, sekä 3 numeroa Digikuvaa yhteishintaan 13,90!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!