Photoshop-video

Näet muun muassa, miten Photoshopin siveltimiä voidaan muokata erittäin helposti.

© Digikuva

Uudet kikat nopeuttavat Photoshop-työskentelyä

Etunurkassa on uusia videoita. Niillä esittelemme uusia niksejä, jotka tehostavat työskenetelyä Photoshopilla ja tekevät Lightroomista persoonallisemman.

maanantai 14. toukokuuta 2018 teksti Kristoffer Engbo

Digikuvan tilaajana voit nyt oppia lisää kuvankäsittelyä ja kuvaamista. Olemme nimittäin jälleen lisänneet uusia videoita Etunurkkaan.

Sieltä löydät muun muassa kuusi kikkaa, jotka helpottavat Photoshop-työskentelyä, kun esim. kloonaat, merkitset tai käytät ssiveltimiä. Nämä niksit säästävät sinut mm. työkalujen vaihtamisilta ja pikkuvalikkojen aukomiselta.

Personoi Lightroom

Lisäksi näytämme, kuinka Lightroomin käyttöliittymästä saadaan käyttäjäkohtaisempi. Ohjelman kirjasintyyppejä ja valikoiden värejä voidaan muunnella, ja käyttöliittymään voi kirjoittaa myös oman puumerkkinsä.

Jos haluat oppia lisää kuvaamista, meillä on vinkkejä maisemakuvaukseen, ja lisäksi näet, miten vinot linjat oikaistaan rakennuskuvissa Lightroomin avulla sekä lisätään valotehoste kuvaan Photoshop Elementsillä.

Etunurkassa lisäksi Lataa ja asenna Lightroomiin esiasetus, jolla syntyy värikuvasta retrohenkinen mustavalkomuunnos pelkällä napsautuksella. Katso myös uudet testikuvat, jotka olemme ottaneet arvioimillamme kameroilla ja objektiiveilla. Uusi sisältö löytyy täältä.

Nyt voit kokeilla yhtä numeroa Digikuvaa ja sen Etunurkka-osiota hintaan 3,90. Tutustu tarjoukseen täällä. 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!