Uusi lehti: Digikuvan kuuhulluus

Digikuvan numerossa 3/2022 on suuri opas, jonka ohjeiden avulla voit saada täysosumia kuusta. Lisäksi voit lukea artikkelin suosikkisovelluksistamme ja konserttikuvaaja Flemming Bo Jensenin haastattelun.

keskiviikko 9. helmikuuta 2022

Talvella on paras aika ottaa hyviä kuvia yötaivaasta, joten me Digikuvan toimituksessa veimme kameran ulos pimeyteen ja kokeilimme, miten kuun kuvaus onnistuu. 

Laadimme aiheesta kattavan oppaan, joka auttaa saamaan täysosumia kuun kiehtovasta valosta. 

Opas kertoo muun muassa, milloin kuun valo on voimakkaimmillaan, miten kuvausretkeen kannattaa valmistautua ja millä asetuksilla voi saada nappiosumia. 

Lisäksi saat kätevän kuukalenterin, joka näyttää, milloin kuu on näkyvissä vuonna 2022. 

Rakennuksen ympärillä oleva aita muodostaa kalterit, joiden taakse sommittelimme kuun. Haarukoinnin avulla sekä tumma etuala että kuu pystyttiin valottamaan oikein. 

© Digikuva

13 sovellusta, joista on iloa valokuvauksen harrastajille

Kun puhelimessa on oikeat sovellukset, valokuvaharrastajan elämästä tulee paljon hauskempaa ja helpompaa. 

Mutta mitkä sovellukset puhelimeen kannattaa asentaa? 

Digikuvan numerossa 3/2022 kerromme vastauksen. Olemme nimittäin valinneet 13 sovellusta, jotka puhelimeen kannattaa asentaa juuri nyt. 

Flemming Bo Jensenin konserttikuvissa on usein keskitetty sommittelu. Koska hän tunsi Moderat-bändin jo ennestään, hän tiesi, että he käyttäisivät upeaa valotehostetta musiikin huippukohdassa.

© Flemming Bo Jensen

Harmaasta toimistosta suurille konserttilavoille

Ennen Flemming Bo Jensen istui tylsässä toimistossa. Mutta sitten hän myi kaiken, pakkasi koko elämänsä kahteen matkalaukkuun ja lähti maailmalle kameransa kanssa. 

Nykyisin Jensen on konserttivalokuvaaja, joka seuraa muusikkoja kuin uskollinen varjo saadakseen ainutlaatuisia kuvia, jollaisia vain harvat pystyvät ottamaan. 

Digikuvan numerossa 3/2022 esitellään Flemming Bo Jensen, joka on Fujifilm-lähettiläs, Red Bullin virallinen valokuvaaja sekä vakiokuvaaja suurten bändien konserteissa. 

Digikuvan numerossa 3/2022 tämän lisäksi

  • 5 asiaa, joita et tiennyt: Bulb
  • Parhaat lukijakuvat
  • Täyttä kaasua Photoshopissa: Näin saadaan upeat lopputulokset 
  • Photoshop-, Elements- ja Lightroom-kurssit
  • Runsaasti arvosteluja ja uutisia
  • Vuoden kulku piilokojussa: Näin kaikki alkoi

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!