Digikuva
Uuden vuoden suuria uutisia

Vuoden 2019 ensimmäinen Digikuva on täynnä suuria uutisia ja kiinnostavia tarinoita harrastajakuvaajille.

Uusi numero: kuvaamista vetten äärellä, salamavinkkejä ja avaruuskuvausopas

Digikuvan uusin numero täynnä vinkkejä ja oppaita valokuvausharrastajille. Opi kuvaamaan vesistömaisemia sekä käyttämään salamaa oppaamme avulla. Valitsemme myös kuluneen vuoden parhaat tuotteet sekä haastattelemme Pohjolan maineikkainta avaruuskuvaajaa.

torstai 20. joulukuuta 2018 teksti Louise Hagemann

Alamme olla valmiita astumaan vuoteen 2019, ja sen teemme Digikuvan numerolla, jossa on paljon asiaa sinulle, joka haluaa kehittyä valokuvauksessa. 

Ylpeinä aloitamme uuden vuoden numerolla, jossa on neljä uutta juttutyyppiä: 

 1. Uudet kuvausoppaat
  Jokaisessa numerossa on tästä lähtien havainnollinen ja innostava opasartikkeli jostain suosikkiaiheestamme kuten muotokuvaus, nopeat tilanteet ja makrokuvaus. Vuoden ensimmäisessä numerossa kerromme, kuinka kuvata vesistömaisemia kolmenlaisissa sääolosuhteissa.
 2. Parempaa jälkeä kameralaitteilla
  Uudessa sarjassa käydään läpi tärkeimmät valokuvauslaitteet, jotta saisit onnistuneita kuvia enemmän ja useammin. Aloitamme tärkeimmästä eli objektiiveista.
 3. Unelmien kuvauskohteita
  Uudessa Maailmalla nähtyä -nimisessä juttusarjassamme esittelemme erikoisia ja erityisiä, kuvauksellisia paikkoja eri puolilla maaillmaa. Samalla annamme tietenkin joitain kuvausvinkkejä kyseisiä paikkoja ajatellen.
 4. Havainnollinen katsaus Etunurkkaan
  Luettuasi paperilehden voit jatkaa Etunurkkaan, joka löytyy osoitteesta digikuva.fi. Se on tarkoitettu Digikuvan tilaajille, ja tarjolla on monipuolista digitaalista sisältöä valokuvauksesta, esim. satoja videoita, testaamillamme kameroilla otettuja kuvia, Lightroomiin ja Photoshopiin tekemiämme säätöjä jne. Olemme laatineet paperilehteen selkeän esittelyn siitä, mitä kaikkea Etunurkasta on löydettävissä.

> Jos haluat tutustua uudistuksiimme kunnolla, kokeile paria numeroa Digikuvaa. Kaupan päälle saat valita esim. kameralaukun, kännykkäobjektiivisarjan tai kuvankäsittelyaiheisen kurssikirjamme. Tutustu tilauksiin täällä.

Revontulet
Pohjoista valoa

Katso Göran Stranden upeita kuvia ja lue hänen vinkkinsä revontulten ja Linnunradan kuvaamiseen.

© Göran Strand

Digikuvan uusimmassa numerossa lisäksi:

 • Suuressa haastattelussa Pohjolan tunnetuin avaruuskuvaaja Göran Strand, joka opastaa mm. revontulten kuvaamisessa.
 • 15 vinkkiä salaman käyttöön Opi käyttämään sisäistä salamaa, kokeile erillisen salamalaitteen hienostuneita säätöjä sekä studiokuvauskikkoja.
 • Valitsemme 25 tuotetta, joista innostuimme eniten kuluneena vuonna.
 • Suurtestissämme kuvankäsittelyohjelmat, joiden käyttö ei vaadi jatkuvaa tilausta.
 • Arviotavinamme mm. Fujifilm X-T3, Nikon D3500 ja objektiiveja, laukkuja ja jalustoja. Lisää tuotearviota digitaalisessa muodossa on täällä.
 • Kuusi opettavaista kuvankäsittelykurssia – aiheena mm. auringonlasku.
 • Parhaat lukijakuvat, vastauksia kysymyksiin Kirjelaatikossa ja niin edelleen.

Suuria tilaajaetuja:

Muista, että Digikuvan tilaajana saat myös kaiken tämän:

Juuri nyt meillä on mainioita etuja myös niille lukijoillemme, joilla ei ole voimassa olevaa lehtitilausta. 

Haluaisit varmaankin pysyä lämpimänä kuvausretkellä? Nyt saat laadukkaan kevyttoppiksen ja kolme numeroa Digikuvaa yhteishintaan 14,90. Pelkän takin arvo on 75 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä. 

Kun tilat Digikuvan, voit lukea lehteä mobiililaitteilla Wype-sovelluksen kautta. Pääset lukemaan Digikuvan kymmenen uusinta numeroa

Kun tilat Digikuvan, voit lukea uusimman lehden mobiililaitteilla Wype-sovelluksen kautta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!