Emporia-ostoskeskus Malmö

Haastattelimme Maerten Prinsiä, joka on ottanut yllä olevan kuvan, ja numerossa 4/2021 annamme vinkkejä saman hienon sommitelman vangitsemiseksi.

© Maerten Prins

Uusi numero: pohjoismaisia arkkitehtuurikuvia

Pohjoismaissa on paljon kiehtovia rakennuksia, joiden kuvaaminen ei ole niin vaikeaa kuin luulisi. Digikuvan numerossa 4/2021 on runsaasti vinkkejä rakennusten linjojen ja yksityiskohtien ikuistamiseen.

keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Arkkitehtuurikuvaus ei vaadi erikoislaitteita tai pitkää kokemusta. Samalla se on loistava tapa tutustua kaupunkiin.

Pohjoismaissa ei ole koskaan ollut niin paljon uutta ja jännittävää arkkitehtuuria kuin nyt, ja olemme löytäneet 11 kuvauksellista rakennusta, jotka esittelemme Digikuvan numerossa 4/2021.

Opastamme sinua saamaan loisto-otoksia kaikista, ja samalla saat apua asetuksiin, sommitteluun ja sijoittumiseen, kun kuvaat rakennuksia mielenkiintoisimmista kulmista.

Ribersborgin maauimala Malmö

Auringonlaskun aikaan ovat taivaan herkät värit ­hyvin tasapainossa Ribesborgin maauimalan punaisten ja vihreiden pastellivärien kanssa.

© Shutterstock

Digikuva neuvoo kuvien tulostamisessa

Kun haluat tulostaa valokuvasi, lopputulos ei välttämättä näytä samalta kuin miltä se alun perin näytti kameran etsimessä.

Tämä voi johtua siitä, että tietokoneesi näyttö toistaa värit väärin tai että tulostat väärillä asetuksilla, jolloin on turha koettaa kuvankäsittelyllä korjata asiaa, joka johtuukin näytön ja tulostimen asetuksista.

Digikuvan numerossa 4/2021 näytämme, kuinka helposti ja vieläpä ilmaiseksi voit kalibroida näytön ja tulostimen. Näytämme myös, kuinka saat valokuvasi tulostusvalmiiksi Lightroomilla ja Photoshopilla.

Digikuvan numerossa 4/2021 lisäksi: 

  • Haastattelussa onnettomuuteen joutunut luontokuvaaja Marko Dimitrijevic
  • Kuvat joista syntyi huhuja 
  • Opasjuttu: upeita kuvia kuplista
  • Lukijakuvia ja Kirjelaatikko 
  • Uutisia valokuvauksen maailmasta 
  • Lightroom- ja Photoshop Elements -kursseja 
  • Tuotearviot: Nikon Z 7II ja muita valokuvausalan uutuustuotteita

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!