Helikopterikuva Dolomiitit

Kuva Italian Dolomiiteilta on otettu epätavanomaisesta kuvakulmasta. Tobias Hägg keskittyi vuorten tämänpuoleiseen rinteeseen, jotta valo olisi paras mahdollinen.

© Tobias Hägg

Uusi numero: tapasimme droonikuvauksen huippuammattilaisen

Digikuvassa 2/2021 on juttu maisema- ja ilmakuvaaja Tobias Häggistä, joka käyttää työssään paljon droonia. Kerromme myös uusimmista kameratoiminnoista ja niiden käytöstä.

maanantai 25. tammikuuta 2021 teksti Redaktionen

Digikuvan numerossa 2/2021 kerromme nuoren ruotsalaisen droonikuvaajan, Tobias Häggin kyltymättömästä halusta nähdä maailma ylhäältä.

Hägg on tehnyt uran maisema- ja droonikuvaajana, ja nyt hän kertoo lukemattomista tunneistaan ​​erämaassa, jossa hän ottaa suurimman osan valokuvistaan.

Instagramissa hänet tunnetaan nimellä Airpixels, ja hänen tarkka silmänsä suhteessa sommitelmiin, väreihin ja muotoihin on tuonut hänelle 600 000 seuraajaa sekä asiakkaita, kuten Google, Apple ja Adobe.

Digikuvassa Hägg kertoo, kuinka droonit ja helikopterilennot ovat mahdollistaneet sellaisten aiheiden kuvaamisen, joista hän on aina haaveillut.

Ilmakuva Änok Ruotsi

Hägg on lentänyt helikopterilla Änokin yllä kahdeksan kertaa. Hän arvelee ottaneensa yli 500 kuvaa jokisuistosta eri kuvakulmista. Hän sanoo käyvänsä siellä aina, jos hän on lähistöllä hyvällä säällä.

© Tobias Hägg

Kahdeksan uutta kameratoimintoa

Jos sinulla on uudehko kamera, siinä on todennäköisesti älykkäitä toimintoja, joilla saa onnistuneita kuvia kätevästi. Kerromme tässä, miten uudet toiminnot vaikuttavat ja missä kameramerkeissä niitä on tarjolla.

Jos et vielä tunne tai hallitse erilaisia esiasetuksia tai toimintoja kuten seepraraidat, silmäntunnistustarkennus ja Direct Manual Focus, apua löytyy Digikuvan numerosta 2/2021.

kameravalikko uudet toiminnot

Suunnilleen tältä näyttäisi kameravalikko, jos laittaisimme kaikki uudet kameratoiminnot yhteen kameraan. Digikuvan numerossa 2/2021 näet, missä kameramerkeissä on mitäkin uusia toimintoja.

© Digikuva

Digikuvan numerossa 2/2021lisäksi

  • Uutisia
  • Lightroom- ja Photoshop-kursseja
  • Lukijakuvia
  • Toimituksemme parhaat kuvat vuodelta 2020
  • 15 asiaa, joissa ACDSee lyö Lightroomin ja Photoshopin
  • Arvioitavana Nikon Z6 II, DxO Photolab 4 Elite, Apple iPhone 12 Pro Max ym.
  • Digikuva nörtteilee: suljinverhot

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!