Omakuva poliisin visiirissä

Kenneth kuvasi kansainvälisen yrityksen toimeksiantoa Tokiossa. Tässä on hänen oma peilikuvansa, joka heijastui poliisin kypärän visiiristä. 

© Kenneth Nguyen

Uusi numero: veitsenterävä reportaasi maailman kaduilta ja katoilta

Digikuvan numerossa 11/2017 on haastateltavana tanskalainen Kenneth Nguyen, joka ottaa loistavia kuvia sekä kaduilta että ilmasta.

perjantai 7. heinäkuuta 2017 teksti Kathrine Anker

Tanskalainen Kenneth Nguyen on tehnyt nimeään tunnetuksi katutasolla ja nelikopterin kyydissä. Hän on nykyään hyvin kiireinen ammattilainen.

Kenneth Nguyen taidehallin vanhan kirkontornin huipulla. Hän otti kuvan itse kännykän etälaukaisinta käyttämällä.
© Kenneth Nguyen

Kenneth Nguyen sai tuttavaltaan luvan kiivetä taidehallin vanhaan kirkontorniin ystäviensä kanssa. Hän otti tämän kuvan itse älykännykän etälaukaisinta käyttämällä.

Digikuvan uusimmassa numerossa hän kertoo mm. siitä, kun hän kiipesi junaradan ylle putkeen tekemään aikaviivekuvausta auringonlaskusta ja sai haukut konduktööriltä, joka luuli hänen yrittävän itsemurhaa sekä siitä, kun nelikopteri karkasi mutta muistikortti palasi pari vuotta myöhemmin. 

Digikuvan uusimmassa numerossa lisäksi:

  • Suuri objektiiviopas peilijärjestelmäkameroihin. Lisäksi hintatietoja sekä testaamiemme objektiivien kokonaisarvosanat.
  • Johdatus hienoihin kuviin niille, jotka hoksaavat kääntää objektiivin kohti taivasta.
  • 10 hyvää vinkkiä kännykkäkuvaamiseen: kaikki irti kännykkäkamerasta ennen kuvaamista, sen aikana ja kuvaamisen päätyttyä.
  • Suuressa testissä 13 zoomobjektiivia joiden polttoväli on yleisimmin käytetty 24–120 mm.
  • Arvioitavana muun muassa Canon EOS M6, jossa on sama kenno ja prosessori kuin kalliimmissa malleissa EOS 77D, 800D ja M5 ja jolla siksi saa yhtä hyviä kuvia.
  • Neljä yksityiskohtaista kuvankäsittelykurssia ja pikaopas, jossa kerromme, kuinka saat näkyviin kaikki valokuvasi niin kiintolevyiltä, kuvankäsittelyohjelmista, sosiaalisista medioista kuin mobiililaitteistakin – yhden näppärän ohjelman kautta.

Tee lehtitilaus nyt, niin voit lukea viisi uusinta numeroamme mobiililaitteilla Wype-sovelluksen kautta

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!