Ketunpoikasia
Hei, maailma!

Suomalaisvalokuvaaja Ossi Saarinen pääsee lähelle metsän eläimiä, ja Digikuvan uudessa numerossa hän paljastaa taitonsa salaisuuden.

© Ossi Saarinen

Uusi numero: vinkkejä muoto- ja toimintakuvaukseen, testissä kuvatulostepalvelut

Digikuva on taas ilmestynyt, ja uusin numero on täynnä neuvoja niin muoto- kuin urheilukuvauksenkin harrastajille, juttu kuvaajista, jotka menevät äärirajoille sekä testattavana valokuvatulostepalvelut.

torstai 13. syyskuuta 2018 teksti Louise Hagemann

Perjantaina perinteisiä muotokuvia luonnonvalossa, lauantaina hieman vaativampaa kuvaamista miljöössä ja sunnuntaina studiossa kaikki taidot peliin. 

Digikuvan uudessa numerossa 14/2018 on muotokuvauskurssi, jonka voit suorittaa viikonlopun aikana. Sen myötä opit kuvausasetelmien ja kamerasäätöjen tekemisen sekä oheisvälineiden käytön.

Muotkuvaaja työssään
Muotokuvaus käynnissä

Digikuvan toimittaja Sarah Marie Winther lähti kuvaamaan ja kirjoitti samalla pienen muotokuvausoppaan.

© Sarah Marie Winther

Samassa lehdessä on haastateltavana Ossi Saarinen, joka käyttää vapaa-aikanasa villieläinten kuvaamiseen pääkaupunkiseudun puistoalueilla. 

Hän antaa parhaat kuvausneuvonsa Digikuvan lukijoille.

Seasons, uusi tuotantokausi – karhuja kuvaamassa

Sokerina pohjalla – Seasons-sarjan uusi tuotantokausi Etunurkassa! Tällä kertaa luontokuvaajamme on karhujen ja maisemien perässä Kainuussa.

ruskeakarhu seasons 3
Nalle etsimessä

Seasons-videosarjassa kuvataan karhuja Kuhmossa. Kuvausneuvoja, innostusta ja luontokokemuksia löytyy nyt Etunurkasta.

© Morten Hilmer

Digikuvan numerossa 14/2018 lisäksi:

  • Suuri valokuvapalvelutesti – kuvakirjat, julisteet ja ja paperikuvat. Otimme selvää, mistä saat parhaan vastineen rahoillesi.
  • Juttu pelottomista valokuvaajista, jotka menevät äärimmäisyyksiin kuvaamisen takia, olipa vastassa sulaa laavaa, syövyttävää happoa tai kilometrien pudotus.
  • 12 nopeaa ja toimivaa vinkkiä toimintakuviin, jotta saisit ikuistettua kilpapyöräilijät, rullalautailijat, kilpahevoset ja muut nopeat kohteet oikealla hetkellä.
  • Arvioitavana Fujifilm X-T100 – edullinen laatukamera.
  • Kaikki tarkentamisesta – eri menetelmät, tarkennuskentät ja -pisteet.
  • Uusia kursseja – muotokuvan parantelua, kolme toimintakuvaa yhdeksi sekä Lightroomin personointi.
  • Historiaan jäänyt kuva kohusuudelmasta vuodelta 1979.
  • Lue lisää ja innostu.

Digitaalista sisältöä Etunurkassa

Digikuvan tilaajana tai irtonumeroiden ostajana saat käyttöoikeiden Etunurkkaan, josta löytyy lehtemme digisisältöä, esimerkiksi videokursseja, kuvausoppaita, kuvankäsittelyn esiasetuksia, testikuvia jne.

Nyt mukana on myös Seasons-videosarjan uusi tuotantokausi, jossa Morten Hilmer on karhuja kuvaamassa Kainuussa. Kurssividfeoiden aiheita ovat mm. suorakatselunäytön kautta kuvaaminen ja kuvan taustan vaihtaminen Photoshopilla.

Tilaa Digikuva, niin voit lukea lehteä mobiililaitteilla Wype-sovelluksen kautta. Samalla pääset lukemaan Digikuvan kymmenen uusinta numeroa.

Samalla pääset käyttämään käyttämään Etunurkkaa ja seuraamaan lukuisia videokurssejamme.

Digital FOTO nummer 14/2018

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!