Morten Hilmer Seasons 2

Seasons 2 -sarjassa seurataan luontokuvaaja Morten Hilmeriä kuvaamassa lintuja ja maisemia.

© Digikuva/Morten Hilmer

Uusi tuotantokausi: luontokuvaajan vinkit lintukuvaukseen

Seasons-videosarjaamme on tullut 12 uutta jaksoa, joissa Morten Hilmer kuvaa lintuja ja maisemia sekä kertoo kamera-asetuksistaan ja neuvoo katsojia myös samalla.

perjantai 25. toukokuuta 2018 teksti Kristoffer Engbo

Vihdoinkin! Suositun Seasons-videosarjamme uusi tuotantokausi, jossa luontokuvaaja Morten Hilmer päästää katsojan kameransa taakse lähtiessään kuvausretkelle. 

Tällä kertaa Morten Hilmer lähtee Luoteis-Jyllannin rannikolle Bulbjergiin kuvaamaan lintuja ja maisemia.

Sarjan kuluessa katsoja saa monia hyviä kuvausneuvoja. Ensimmäisessä jaksossa Morten esittelee kuvauslaitteistoaan sekä kertoo, miksi hän ottaa mukaansa juuri nämä laitteet.

Saavuttuaan kuvauspaikalle Morten kertoo kamera-asetuksista sekä opastaa samalla katsojaa tekemään omat asetuksensa niin aurinkoisiin kuin pilvisiinkin olosuhteisiin.

> Katso Seasons 2:n kaikki 12 jaksoa nyt Etunurkasta (vain tilaajille)

Seasons 2 luontokuvaus

Seasons 2:n 12 osassa nähdään Morten Hilmers hienoja lintukuvia.

© Morten Hilmer

Seasons 2:ssa vinkkejä teräviin lintukuviin 

Morten näyttää myös, kuinka hän säätää automaattitarkennuksen asetukset, jotta hän voisi hetkessä vaihtaa lentävän linnun kuvausasetuksen paikallaan istuvan linnun asetuksille. 

12 jakson aikana Morten luonnollisesti esittelee onnistuneimpia otoksiaan tältä matkalta, ja samalla hän kertoo, kuinka hän hyödyntää eripituisia suljinaikoja saadakseen kuviinsa juuri sopivanlaisen liikkeen tunnun.

Auringon laskettua on aika kuvata hienoa merenrantamaisemaa, ja nytkin Hilmer näyttää, mitä eripituisilla valotuksilla voi hämärän tultua saada aikaan.

> Lue lisää luontokuvauksesta

Traileri antaa esimakua Seasons 2:sta.

Näin pääset katsomaan Seasons 2:ta

Seasons 2 on katsottavissa Etunurkassa, joka on maksaville asiakkaillemme tarkoitettu digitaalinen ympäristö. Pääset käyttämään sitä antamalla joko tilaajanumerosi tai lehden irtonumerokoodin, joka löytyy paperilehdestä ja sähköisestä versiosta WYPE-sovelluksella.

Tee lehtitilaus, niin pääset katselemaan saman tien. Sitä ennen sinun tulee rekisteröityä Etunurkan käyttäjäksi.

Etunurkassa on katsottavana myös Seasons-sarjan 1. tuotantokausi, jossa Morten Hilmer on Norjan Dovrefjellissä kuvaamassa myskihärkiä ja talvimaisemia. Etunurkassa on myös satoja videoita kuvankäsittelystä ja kuvaustekniikasta sekä asiantuntijoiden kuvankäsittelysäätöjä Lightroomiin ja Photoshopiin.

> Katso Seasons 2:n kaikki 12 jaksoa nyt Etunurkasta (vain tilaajille)

Nyt saat käyttöösi koko Etunurkan ja lisäksi yhden Digikuvan numeron hintaan 3,90. Tutustu tarjoukseen täällä. 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!