Seasons ja Lightroomin esiasetuksia

Uudessa Seasons-videosarjassamme seurataan luontokuvaaja Morten Hilmerin matkaa Norjassa. 

Uusi videosarja Etunurkassa: luontokuvaaja työssään

Etunurkka tarjoaa Digikuvan tilaajille jälleen uutta. Katso uusi 12-osainen videosarja, ja lisäksi voit asentaa Lightroomin esiasetuspaketin, joilla voit pikakäsitellä kuviasi.

tiistai 27. helmikuuta 2018 teksti Kristoffer Engbo

Nyt voit lähteä luontokuvaaja Morten Hilmerin mukaan kuvausmatkalle uuden Seasons-videosarjamme myötä. 

Olemme juuri avanneet ensimmäisen tuotantokauden jaksot Etunurkassa, ja myöhemmin on tulossa lisää.

Etunurkasta löydät myös muun muassa 10 uutta Lightroomin esiasetussäätöä, joita voit kätevästi käyttää omissa kuvissasi. 

Seasons-videosarjan 1. tuotantokausi

Ensimmäisellä tuotantokaudella Morten Hilmer lähtee Dovrefjelliin, Norjaan kuvaamaan myskihärkiä ja talvisia vuoristomaisemia.

Näet, kuinka hän yöpyy pienessä teltassa ja selviytyy lumimyrskyn keskellä. 12 jakson aikana hän esittelee työskentelytapojaan, kuvauslaitteitaan ja muuta välineistöään sekä näyttää tietysti matkan aikana saamiaan upeita kuvia.

Katso 1. jakso tästä

10 Lightroom-esiasetusta

Etunurkassa on myös ladattavana kymmenen Lightroomin esiasetusta. Ne ovat Digikuvan asiantuntijoiden laatimia säätökokonaisuuksia, joita voit käyttää omissa kuvissasi ja jotka toimivat vain parilla napsautuksella.

Paketti sisältää mm. retrotehosteita, mustavalkosäätöjä ja muotokuviin soveltuvia säätökokonaisuuksia. Ne löytyvät täältä.

Saat myös täysversion Ashampoo Photo Commander 14 -kuvankäsittelyohjelmasta täältä. Kuvanmuokkauksen lisäksi sillä voidaan tehdä esimerkiksi juhlakutsuja.

Ashampoo Photo Commander 14

Meillä on myös tarjota uunituoreita Lightroom- ja Photoshop-videokursseja. Yksi niistä neuvoo, kuinka nämä kaksi ohjelmaa toimivat yhteistyössä. Katso video täältä.

Etunurkan sisällöstä voivat nauttia myös irtonumeron ostajat. Asiakasnumeron sijaan voi käyttää jokaisesta lehdestä löytyvää irtonumerokoodia, jolla kirjaudutaan sisään. Sitten vain katsomaan videosarjaa tai lataamaan Lightroom-esiasetuksia.

Nyt voit kokeilla Etunurkkaa ja yhtä numeroa Digikuvaa hintaan 3,90. Tutustu tarjoukseen täällä. 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!