Valokuvaus- ja kuvankäsittelyaiheisia videokursseja löytyy Etunurkasta

Etunurkan uudessa videokurssissa näytämme, kuinka tummien alueiden sävyerot kaivetaan esiin.

© Digikuva

Uutta Etunurkassa: sävyt esiin raakakuvatiedostosta

Olemme ladanneet uutta sisältöä Etunurkkaan, joka on digitaalinen ympäristömme videoineen, kuvineen, oppainneen jne. Uudet videot paljastavat muun muassa, kuinka tummien alueiden sävyt kaivetaan esiin raakakuvista ja miten helposti se käy Lightroomin avulla.

maanantai 1. tammikuuta 2018 teksti K. Engbo

Raw-tiedostoissa on runsaasti kuvadataa, ja Etunurkan uudessa videokurssissa näet, kuinka lähes mustiksi painuneista kohdista voidaan kaivaa esiin sävyjä. 

Samalla videolla näytämme myös, miksi ja miten raw lyö jpegin tässä kohtaa selkeästi.

Etunurkasta löytyy myös Lightroom-koulun jakso , jossa näytetään, miten kuvan värit ja kontrasti sovitetaan kuvatyypin mukaan.

Opit myös käyttämään Lightroomin liukusäätimiä entistä vaivattomammin.

Etunurkan sisältö on suunnattu vain niille, joilla on jo paperilehti. Sisään pääset kirjautumaan nimittäin tilaajanumerollasi tai lehden irtonumerokoodilla. 

Jos haluat päästä käsiksi useampaan kurssiin vaikka heti, hyödynnä tarjouksemme: yksi numero Digikuvaa ja pääsy Etunurkkaan – hintaan 3,90. 

Autamme sinua kehittymään valokuvauksessa

Uudessa Kikkakerho-sarjassamme käymme läpi lukijoiden meille lähettämiä valokuvia kommentoiden niiden ominaisuuksia sekä niissä käytettyjä kamera-asetuksia, kuvankäsittelytekniikkaa ja estetiikkaa. 

Tässä osassa näytämme muun muassa, kuinka järvimaisemakuvan värejä vahvistetaan.

Uudessa Digikuvan numerossa 18/2017 haastattelemme luontokuvaaja Roger Brendhagenia , ja Etunurkassa on nähtävänä hänen kuviaan.

Testikuvia: Leica TL2

Uusien videoiden lisäksi voit katsella testikuvia , jotka on otettu testaamillamme tuotteilla. Niitä ovat mm. Leica TL2, Samsung Galaxy Note8 ja Nikonin uusi 10–20 -millinen laajakulmazoom.

Olemme myös lisänneet kolme opasta salamakuvauksesta sekä mobiilisovelluksia.

Tilaa Digikuva, niin pääset Etunurkaan saman tien. Lisäksi saat kurssikirjamme Photoshop-koulu ja kaksi lehden numeroa huntaan 14.90.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!