Suojaa kuvasi varkauksilta


© Digikuva

Uutta Etunurkassa: Suojaa kuvasi varkauksilta

Olemme lisänneet Etunurkkaan videoita, joiden opastamana voit saada entistäkin upeampia valokuvia ja muokata kameran säätöjä, joilla kuvat onnistuvat paremmin.

torstai 2. elokuuta 2018 teksti Kristoffer Engbo

Pilvisellä ilmalla kuvat saattavat olla ankean näköisiä, taivas on ikävän väritön ja konrastikin voi olla kuvaan sopimaton. Melkein kaiken korjaaminen onnistuu Lighroomilla uusien videoiden opastamana, jotka olemme lisänneet Etunurkkaan.

Anna väreille voimaa Lightroomissa

Parannamme videolla värejä ja säädämme niitä eri lailla kuvan eri kohdissa. Näin värit ja yksityiskohdat toistuvat paremmin.

Toisella videolla näytämme miten kuvia voi suojata  varkauksilta. Lightroomilla voi lisätä kuviin copyright-merkinnät ja esimerkiksi Photoshopilla näkee, käyttääkö joku kuvaasi ilman lupaa. Video antaa ohjeet.

Etunurkka auttaa saamaan kaiken hyödyn kamerasta

Lisäsimme Kuvauskouluun videon, jonka ohjeilla oppii hyödyntämään tehokkaasti kameran säätöjä. Video on Etunurkassa.

Tällä kerralla esittelemme valotuksen haarukoinnin, jonka avulla kuviin saa paremmat värit jo kuvausvaiheessa.

Etunurkassa näet myös miten muotokuviin saa pehmeän taustan Photoshop-ohjelmalla ja kuinka Photoshop Elementsillä saa kuvan haluttuihin alueisiin kokonaan uudenlaiset värit sekä annetaan vinkkejä näyttävien kuvien ottamiseen lentokoneista.

Etunurkka on takoitettu Digikuvan tilaajille ja irtonumeroiden ostajille, ja tarjolla on monipuolista digitaalista sisältöä valokuvauksesta – yli 400 videota, testaamillamme kameroilla otettuja kuvia, Lightroomiin ja Photoshopiin tekemiämme säätöjä jne.

> Kokeile Etunurkkaa tilaamalla yhden lehden vain 3,90 eurolla! Katso tarjous täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!