nainen sateenvarjo pimeä

Canonin uusi valokuvakilpailu saa luultavasti monet valokuvausharrastajat liikkeelle, sillä palkintojen arvo on yhteensä yli 14 000 euroa.

© Canon/Lorenz Holder

Canon järjestää uuden valokuvauskilpailun amatöörikuvaajille

Redline Challenge -valokuvauskilpailussa on palkintona suuri Canon-paketti, jonka arvo on yli 14 000 euroa. Teema on nimeltään Valoa pimeään.

perjantai 26. maaliskuuta 2021 teksti S. Winter

Haluaisitko mitata taitojasi valokuvaajana sekä lähteä samalla kisaamaan uusista hienoista kuvauslaitteista? Jatka lukemista, sillä Canon on juuri julistanut uuden kuvauskilpailun.

Se on nimeltään Redline Challenge, ja se innostaa ja motivoi kuvausharrastajia ympäri maailman pistämään kuvaajan taitonsa likoon tosissaan.

Kilpailu kestää pitkään, ja sen teemat vaihtelevat ajan myötä. Ensimmäinen teema on Light in the dark eli valoa pimeään – olipa kyse sitten kaupungin neonkylteistä, tähdistä, ihmisistä tai valolla maalaamisesta.

autojen valojuovat aikavalotus

On monia hyviä syitä osallistua Canonin uuteen valokuvauskilpailuun.

© Canon/Lorenz Holder

Jaossa arvokkaita palkintoja

Jos käy niin, että voitat kilpailun, voit todennäköisesti laittaa vanhat tavarasi myyntiin nettiin. Palkintona on näet suuri kuvauspaketti, jonka arvo on yli 14 000 euroa.

Paketissa on Canon EOS R5 -kamera sekä objektiivit RF 15-35 mm F2.8L, RF 28-70 mm F2.8L ja RF 70-200 mm F2.8L. Lisäksi mukana on Speedlite EL-1 -salamalaite ja Imageprograf PRO-1000 -valokuvatulostin.

Voittaja saa myös hyviä valokuvaustehtävän palkitulta Canon-suurlähettiläältä, Lorenz Holderilta sekä vinkkejä sen tekemiseen.

Voit lähettää korkeintaan 20 kuvaa kilpailutehtävää kohden, eikä valokuvia tarvitse ottaa Canon-kameralla.

Ensimmäiseen tehtävään osallistumisen määräaika on 31. toukokuuta, ja voit lähettää kuvasi Canonin kilpailusivujen kautta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!