Osallistumisohjeet

Pohjoismaiden suurin valokuvauskilpailu on käynnissä, ja nyt palkinnot ovat viimevuotistakin arvokkaammat. Uutta on se, että voittomahdollisuuksiaan voi parantaa Facebookin avulla. Jokaisella osallistujalla on oltava luotuna käyttäjäprofiili lehden kotisivustolla, jotta muut voisivat äänestää kilpailukuvia.

maanantai 1. syyskuuta 2014

Vuoden teema: Neljä vuodenaikaa

Talvi: Tässä haemme oikeaa talven tunnelmaa. Se voi tarkoittaa katulampun valoa lumessa, perhettä pulkkamäessä, talvisia eläinkuvia tai lumimaisemia, lumiauroja työn touhussa taikka jääkukkia ikkunaruudussa.

Kevät: Kevättunnelman voi saada talteen makrokuvilla tai menemällä metsään, jossa hennon vihreät sävyt vallitsevat. Se voi näkyä myös kevyesti pukeutuneissa ihmisissä taikka kuvissa, joista voi aistia päivän jatkuneen.

Kesä: Kesäkuvissa voi olla vaikkapa ihmisiä rannalla tai viettämässä iltaa istuen ulkosalla yömyöhään asti, kun on lämmintä ja valoisaa. Kesäistä tunnelmaa löytyy myös lomakuvista tai kukkaniityiltä otetuista lähikuvista.

Syksy: Metsässä on kirkkaita värejä, ja kadut täyttyvät kuihtuneista puunlehdistä; molemmista löytyy kiehtovia kuvauskohteita loputtomasti. Matalalta paistava aurinko kannattaa hyödyntää, samoin sade ja tuulet.

### OSALLISTU VALOKUVAKILPAILUUN

Osallistumisohjeet

Kilpailuun saa osallistua enintään viidellä valokuvalla. Kuvan tai kuvien täytyy olaa kooltaan vähintään 900 pikseliä pitemmän sivunsa osalta. Lue lisää osoitteesta digi-kuva.fi/pm14, jonne kuvat ladataan. Kerro myös kuvistasi ja lähetä ne viimeistään 10. marraskuuta 2014 klo 10.00, jolloin kilpailuaika umpeutuu.

Äänestysohjeet Kun äänestät muiden käyttäjien ottamia kuvia, olet mukana päättämässä, mistä kuvasta tulee lukijoiden suosikkikuva. Samalla osallistut kilpailuun ilmaisesta lehtitilauksesta. Jokaisen kuvan kohdalla on Äänestä-painike, ja kun painat sitä, kyseinen kuva on saanut sinun äänesi. Yhtä kuvaa voi äänestää vain yhden kerran, ja äänet on annettava 10. marraskuuta 2014 kello 10.00 mennessä Suomen aikaa, koska kilpailu päättyy tuolloin. * Et voi äänestää omaa kuvaasi. * Samaa kuvaa voi äänestää vain yhden kerran. * Ne, joilla ei ole käyttäjäprofiilia kotisivuillamme, eivät voi osallistua kilpailuun, koska emme ensinnäkään saisi heihin yhteyttä, vaikka he voittaisivat. Profiilittomien lataamat kuvat poistuvat sivustolta automaattisesti 24 tunnin kuluttua, ja näitä kuvia ei voi äänestää. * Annettujen äänien määrä ei näy kuvien yhteydessä, vaan puhekuplassa näkyvä numero tarkoittaa kyseisen kuvan saamien kommenttien määrää.

Näytä kisakuvasi Facebookissa Olemme tehneet kilpailukuvien näyttämisen helpoksi Facebookissa. Muistuta kaikkia FB-kavereitasi, että olet mukana kisassa, jotta he voivat äänestää kuviasi. Myös heidän kaverinsa näkevät äänestyksen, joten voit saada ääniä myös kavereidesi kavereilta.

Lukijoiden suosikin palkinto

Ammattilaistuomaristo valitsee viisi parasta kuvaa, mutta myös kotisivuillamme eniten ääniä saaneen kuvan ottaja saa muhkean palkinnon. Lukijoiden suosikkikuvan ottaja nimittäin voittaa upouuden peilijärjestelmäkameran ja siihen kuuluvan objektiivin. Kyseessä on Canon EOS 1200D ja pakettiobjektiivi EF-S 18-55 mm F3.5-5.6 IS II. PALKINTOSUMMA LÄHES 18 500 euroa

Äänestä ja voita - Lisäpalkinto

Niiden kotisivustomme käyttäjien kesken, jotka äänestävät suosikkejaan Pohjolan mestaruus -kisassa, arvotaan ilmainen puolen vuoden lehtitilaus. Arvonnan voittaja saa valita yhden näistä Bonnier Publicationsin lehdistä: National Geographic, Tee Itse, Historia, Tieteen kuvalehti, Digikuva, Kunto Plus tai Kotimikro.

### OSALLISTU VALOKUVAKILPAILUUN

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!