PM 2014 -kilpailun voittajat

Suuri Pohjolan mestaruus 2014 -valokuvauskilpailumme oli jälleen erittäin suosittu, joten viiden parhaan kuvan valinta oli kova urakka. Voittajakuvat ovat nähtävissä tässä alapuolella sekä uusimmassa lehdessämme 1/2015. Samalla näet, mitkä tuotteet yhteistyökumppanimme Canon lahjoitti palkinnoksi voittajille.

maanantai 29. joulukuuta 2014

Vuoden kilpailuteemana oli Neljä vuodenaikaa. Kilpailuun tuli yli 4000 valokuvaa, jotka lukuisat aktiiviset valokuvausharrastajat ja lukijamme olivat ladanneet lehtemme kilpailusivustolle. Viiden parhaan joukkoon ei tällä kertaa mahtunut yhtään suomalaista kuvaajaa.

Tuomaristoon kuuluivat Digikuvan päätoimittaja Klaus Nygaard ja toimituspäällikkö Kristoffer Engbo sekä Canonin tuotepäällikkö John Hudson, joihin kilpailukuvien hyvä taso teki suuren vaikutuksen. Niinpä heidän olikin vaikea päättää, mitkä viisi kuvaa olisivat ne, joiden ottajille kilpailun sponsorin Canonin lahjoittamat palkinnot jaettaisiin. Muutamien suttuisten perhekuvien ja huonosti sommiteltujen maisemakuvien karsiminen oli aluksi melko helppoa, mutta yleisesti ottaen suuri osa kuvista oli jopa erittäin hyviä ja vuoden teemaan sopivia.

Lämpimät onnittelumme kilpailun viidelle parhaalle, jotka tulevat tässä:

1. Robert Novak Palkinto: Canon EOS-1D X

2. Kim Schou Palkinto: Canon EOS 5D Mark III ja 24-105 mm

3. Geert Weggen Palkinto: Canon EOS 6D ja 24-105 mm

4. Robert Lipic Palkinto: Canon EOS 7D Mark II

5. Anders Lillebø Palkinto: Canon PowerShot G1 X II Premium Kit

Lukijoiden suosikki: Birger Blomstål Palkinto: Canon EOS 1200D + 18-55 mm

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!