Pohjoismaiden nuori kyky

Pohjoismaiden nuori kyky 2016: osallistu kilpailuun

Haluamme nostaa esiin valokuvauksen nuoria lahjakkuuksia, ja siksi julkistamme Pohjoismaiden nuori kyky -kilpailun. Ilmoittaudu mukaan tai ilmoita joku tuntemasi lupaava kuvaajanalku.

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Me Digikuva-lehdessä haluamme auttaa nuoria valokuvaajia alkuun urallaan, ja sen teemme nyt Pohjoismaiden nuori kyky -kilpailun kautta.

Haluamme löytää lahjakkaita ja innokkaita, alle 30-vuotiaita valokuvaajia Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Voit itse ilmoittautua mukaan tai ilmoittaa jonkun muun lupaavan kuvaajan, joka mielestäsi ansaitsee päästä esiin. Ilmoittautumiset osoitteeseen digi-kuva.fi/talentaward.

Kilpailukriteerit: * Osallistujan täytyy olla iältään alle 30-vuotias. * Osallistujan täytyy asua Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa. * Osallistujan on käytettävä jotain verkkosivustoa, jossa hänen valokuviaan on yleisesti nähtävänä.

Levitä sanaa

Voit levittää sanaa Facebook-sivuillamme ja Instagram-tilillämme kavereillesi ja muille sivustojen käyttäjille.

Pohjoismaiden nuori kyky 2016 -kilpailun voittajan kuvia julkaistaan lehdessämme, ja lisäksi voittaja pääsee kokemaan jotain erityistä, josta kerromme myöhemmin.

Pohjoismaalaisen nuoren valokuvaajalupauksen voit nimetä täällä.

Huom. Täytä kaikki vaaditut kentät. Tietoja ei käytetä mainostamis- eikä markkinointitarkoituksessa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!