Kuva: Janne Kahila

Pohjoismaiset nuoret valokuvaajakyvyt löytyivät

Valtaisasta joukosta loistavia nuoria valokuvaajia ympäri Pohjolaa olemme nyt valinneet Pohjoismaiden nuori kyky -valokuvauskilpailun voittajan sekä 2. ja 3. palkinnon saajat.

maanantai 12. syyskuuta 2016

Toukokuussa julistimme ensimmäistä kertaa avatuksi Pohjoismaiden nuori kyky -valokuvauskilpailun, ja siitä asti olemme saaneet vastaanottaa valtavan määrän erinomaisia kilpailukuvia nuorilta, lahjakkailta valokuvaajilta Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Voittaja sekä toinen ja kolmas sija ovat nyt ratkenneet.

Kilpailu oli kovatasoinen ja valinta vaikea, ja lopulta ykköspaikalle sai nousta 22-vuotias ruotsalaisnainen, jolla on paljon mielikuvitusta ja vakuuttava tekniikka sekä kameran takana että kuvankäsittelyssä.

Katso, ketkä pääsivät 1., 2. ja 3. sijalle Pohjoismaiden nuori kyky 2016 -kisassa. Palkinnot jaetaan yhteistyössä Canonin kanssa.

VOITTAJA

Anna Winér, 22, Ruotsi Instagram // Facebook

Palkinto: Anna on voittanut matkan maailman suurimmille valokuvausalan messuille Photokinaan, Kölniin, jonne hän ei kuitenkaan pysty lähtemään. Sitä vastoin Anna vastaanottaa Canon EOS M3 -kameran.

TOINEN SIJA

Anton Zeuthen, 24, Tanska Instagram // Facebook

Palkinto: Canon EOS M3 sekä matka Photokinaan, koska Anna Winér on estynyt.

KOLMAS SIJA

Janne Kahila, 26, Suomi Instagram // Facebook

Palkinto: Canon Connect Station CS100 -massamuistilaite.

> Katso voittajien sekä muutamien muiden kisaan osallistuneiden kuvaajien ottamia kuvia Etunurkassa

Tällä viikolla ilmestyvässä uusimmassa Digikuvan numerossa kerromme tarkemmin voittajakolmikon valintaperusteistamme.

On todella mielenkiintoista nähdä, millaisia lahjakkuuksia Pohjoismaiden nuori kyky 2017 nostaa esiin ensi vuonna. Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa: #DigiNordic ja uutiskirjeemme kautta, niin pysyt kärryillä myös ensi vuoden kilpailusta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!