Valokuvauksen Pohjoismaiden mestari

Pohjoismaiden mestaruudesta 2015 kilpailtiin teemalla ”Pieni yksityiskohta”. Voittajakuvien joukossa oli pöllö, raskaana oleva nainen ja lentävä valokuvaaja.

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Digikuvan numero 4/2016 on ilmestynyt. Se merkitsee, että Digikuvan yhteistyössä Canonin kanssa järjestämän Pohjoismaiden mestaruuskilpailun voittaja on ratkennut.

Hän on Kjell Bekkelund, joka suurta kärsivällisyyttä osoittaen vangitsi yllä olevan pöllöä esittävän kuvan Kaakkois-Norjassa. Kunnian lisäksi Kjell voitti Canon EOS 5DS:n, PIXMA PRO-10S:n ja Canon EF 24-70mm F2.8 II:n.

Muistathan, että voit joka kuukausi osallistua “Osumia”-lukijakilpailuumme, jossa saatat saada kuvasi lehteemme. Mene osoitteeseen digi-kuva.fi/osumia, rekisteröidy ja lataa kuvasi sinne.

Alla näkyvät PM-kilpailun sijojen 2.-6 kilpailukuvat.

2. plads Dan Clausen Hansen kuvasi tämän kiehtovan julkisivun Kööpenhaminan Kalvebod Bryggen varrelta ja saa palkinnoksi Canon EOS 5D Mark III:n ja EF 24-105mm F4.0:n.

3. plads Michael Knudsen ikuisti lentävän valokuvaajan 400 mm polttovälillä. Michael voittaa Canon EOS 6D:n, EF 24-105mm STM:n sekä CS1000 Connect Stationin.

4. plads Kristian Ohlsson on vanginnut jäniksen varjokuvan aamulla ani varhain ja saa siitä hyvästä Canon EOS 7D Mark II:n.

5. plads Hannu Ilkka ikuisti raskaana olevan vaimonsa kauniilla ja poikkeuksellisella tavalla. Tällä kuvalla hän kuittasi viidennen sijan ja Canon EOS M3:n, EF 18-55mm sekä CS100 Connect Stationin.

6. plads Jan Tandrup Petersen kuvasi mitä suurimmassa määrin pientä yksityiskohtaa eli meriharakkaa, joka ainoana ei ollut kääntänyt nokkaansa taaksepäin. Tämä kuva oli Canon PowerShot G7 X:n arvoinen.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!