hylje rannalla

Lars Lykken valokuva Happy Life valittiin kuukauden eläinkuvaksi CEWE Photo Award 2019 -kuvauskilpailussa.

© Lars Lykke

Vielä ehtii osallistua maailman suurimpaan valokuvauskilpailuun

Vielä ehtii osallistua CEWE Photo Award -valokuvauskilpailuun, jossa 1000 parasta palkitaan runsaskätisesti. Jo nyt palkitaan joka kuukauden parhaat, ja pääpalkinto jaetaan syyskuussa.

maanantai 18. maaliskuuta 2019 teksti J. Vestergaard

Oletko onnistunut saamaan niin hyvän kuvan, että koko maailman pitäisi nähdä se? Jos olet, laita kuva CEWEn suureen valokuvauskilpailuun.

Kilpailu on avoinna toukokuulle, joten aikaa uudenkin kuvan ottamiseen on.

Kilpailuun on tähän mennessä lähetetty noin 170 000 valokuvaa. Tuomaristo toivoo kuitenkin lisää kuvia, sillä jokaisesta saapuneesta kilpailukuvasta lähtee 10 sentin lahjoitus SOS-lapsikylätoimintaan.

> Lisätietoa kilpailuun osallistumisesta on täällä.

uima-altaassa kelluvia ihmisiä

Anders Andersson voitti elokuun kilpailun tällä kuvalla, jonka nimi on The Pool Revisited.

© Anders Andersson

Tuomaristossa maailmankuuluja kuvaajia

Tuomariston puheenjohtaja on palkittu ja arvostettu valokuvaaja Yann Arthus-Bertrand, joka tunnetaan erityisesti ilmakuvistaan.

Hän kannustaakin niin harrastajia kuin ammattilaisia osallistumaan kilpailuun.

Yann Arthus-Bertrand kertoo: "Vuonna 2017 CEWE järjesti maailman suurimman, kaikille avoimen valokuvauskilpailun. Kilpailun teema ’Our world is beautiful’ puhuttelee minua erityisesti, koska omissa kuvissani olen aina pyrkinyt tuomaan esiin planeettamme kauneutta. Siksi suostuin ilomielin CEWE Photo Awards -kilpailun tuomariston puheenjohtajaksi, joka osallistuu parhaan kuvan etsimiseen monien joukosta."

Hänen lisäkseen kuvia on arvioimassa hyvin pätevöitynyt raati, johon kuuluvat mm. brittikuvaaja Christie Goodwin, ruotsalainen Tobias Hägg ja monta muuta menestynyttä valokuvaajaa.

Yann Arthus-Bertrand

Yann Arthus-Bertrand on CEWE Photo Award 2019 -kilpailun tuomariston puheenjohtaja. 

© CEWE

Tuhat parasta palkitaan

CEWE Photo Award on maailman suurin avoin valokuvauskilpailu, johon sekä amatöörit että ammattilaiset voivat osallistua.

Kilpasarjoja on kymmenen, esimerkiksi maisemat, ihmiset, huumori ja urheilu.

Vuoden pääpalkinto koostuu matkasta, kuvauslaitteista ja muista valokuvaustuotteista, ja koko palkinto on arvoltaan 25 000 euroa.

Palkintoja on luvassa myös 999 seuraavaksi parhaan kuvan ottajalle. Sijoille 31–1000 sijoittuvat saavat 100 euron arvoisen lahjakortin CEWEn liikkeisiin.

> Haluatko ottamasi kuvan lehteen? Jos haluat, osallistu kuukausikisaamme täällä!

naali eli napakettu

Arnfinn Johansen voitti marraskuun kilpailun tällä kuvallaan naalista.

© Arnfinn Johansen

Loppuhuipennus Wienissä

Aiempien vuosien kilpailuissa on ollut osallistujia 94 maasta, ja kilpailuihin on tullut noin 180 000 kuvaa kunakin vuonna.

Tämänvuotisen kilpailun voittajat julkistetaan 26. syyskuuta Wienin Novomatic Forumissa, ja tuomaristo jakaa palkinnot henkilökohtaisesti.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!