videosarja kuvaajille Seasons 2

Seasons 2 -videosarjassa luontokuvaaja Morten Hilmer näyttää, mitä kuvausvälineitä hän ottaa mukaansa meren rannalle sekä miten hän kuvaa lintuja ja maisemia.

© Morten Hilmer

Videosarja Seasons 2 on valmis

Toisen tuotantokauden 12 jaksossa seurataan luontokuvaajaa Pohjois-Tanskan rannikolla Bulbjergissä, jossa hän kuvaa lintuja ja maisemia.

tiistai 22. toukokuuta 2018

Koko maailma on luontokuvaajan leikkikenttää. Sen tietää Morten Hilmer paremmin kuin moni muu.

Digikuvan videosarjan toisella tuotantokaudella seuraamme Morten Hilmeriä, joka lähtee Pohjois-Tanskan Bulbjergiin kuvaamaan lintuja ja maisemia.

Matkan aikana hän jakaa monivuotista luontokuvauskokemustaan, joten katsomisen jälkeen sinäkin osaat entistä paremmin varautua seuraavaan luontokuvausretkeesi.

Tässä pieni maistiainen toisesta tuotantokaudesta, joka on pian katsottavissa etunurkassa.

Lisää luontokuvauksesta

Seasons 2 tarjoaa tekniikka- ja välinevinkkejä

12 uudessa jaksossa Morten Hilmer näyttää, millaista kuvauskalustoa hän käyttää kuvatessaan lintuja ja maisemia. Hän näyttää myös, miten kamera-asetukset kannattaa tehdä, jotta lopputulos olisi hyvä.

Luontokuvaaja esittelee uusimpien kameroiden edistyksellisiä tarkennusjärjestelmiä melko yksityiskohtaisesti sekä näyttää, miten automaattitarkennus on syytä esiasettaa, kun kuvataan paikoillaan istuvia ja lentäviä lintuja.

Mitä tulee maisemakuvaukseen, hän näyttää, miten kuvataan sinisen hetken aikaan, kun hämärä alkaa pikkuhiljaa kääntyä pimeäksi. Morten Hilmer opastaa ja esittelee kuvausretken kaikki vaiheet alusta loppuun.

Lisäksi Seasons 2:lla nähdään Hilmerin fantastisia kuvia, jotka on otettu sekä peilijärjestelmäkameralla että droonilla.

Kuvat Jyllannin rannikolta ovat katsomisen arvoisia!

Myös Seasons-sarjan 1. tuotantokausi on täällä Etunurkassa (vain tilaajille)

Nelikopterivideo Seasons 2 luontokuvaaja
© Morten Hilmer

Videosarjassa näet Morten Hilmerin hienoja luontokuvia ja drooniotoksia Luoteis-Jyllannin rannikolta, jossa on upeita maisemia.

Kuka on Morten Hilmer?

  • Ryhtyi kuvaamaan 14-vuotiaana.
  • Kuuluu Tanskan kokeneimpiin luontokuvaajiin ja on erikoistunut arktisiin alueisiin.
  • Palvellut kaksi vuotta erikoisjoukoissa Grönlannissa, jossa hänet koulutettiin selviytymään arktisissa olosuhteissa, ja samalla hän opetteli käyttämään kameraa ääriolosuhteissa.
  • Voittanut luontokuvillaan monia palkintoja kotimaassaan ja ulkomailla sekä saanut tunnustusta mm. BBC World Servicelta ja BBC Earthilta.
  • Kuvannut freelancerina WWF:lle ja International League of Conservation Photographers -järjestölle.
  • Hilmer on julkaissut useita kirjoja, joista viimeisin on Silence of The North.

Seasons 2 Digikuvan ostajalle

Seasons-videosarja on katseltavissa Etunurkassa, joka on tilaajille tarkoitettu digitaalinen osio osoitteessa digi-kuva.fi.

Etunurkkaan pääsee joko lehden irtonumerokoodilla tai tilaajanumerolla.

Jos tilaat lehden nyt, pääset käyttämään Etunurkkaa saman tien. Sieltä löytyy Seasons-sarjan 1. tuotantokausi, valokuvausoppaita ja e-kirjoja ladattavaksi sekä yli 400 videota kuvaustekniikasta, valokuvauksesta ja kuvankäsittelystä.

> Nyt pääset käyttämään Etunurkaa sekä saat voimakkaan kiikarin ja 3 numeroa Digikuvaa tilaajaetuineen hintaan 14,90. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!