360 astetta kertalaukauksella

Kauniita panoraamakuvia saa monella tavalla, mutta Tamaggo on tehnyt asiasta mahdollisimman helpon toteuttaa. Firman kehittämä pieni kuvamuna on teknologinen vallankumous, joka kuvaa täyden ympyrän yhdellä napinpainalliksella

perjantai 20. tammikuuta 2012

Kanadalainen Tamaggo, joka on saanut vaikutteita nimeensä pienikokoiselta japanilaiselta virtuaalilemmikiltä Tamagotchilta, on kehitellyt pienen ihmeen, jonka valokuvausteknologia on uraauurtavaa. Tamaggo on näet ensimmäinen panomorph-optiikkaa ja ohjelmistoa sisältävä valokuvausalan tuote, jolla voi ottaa yksittäisiä 360 asteen kuvia, vieläpä korkearesoluutioisia, joista saa zoomaamalla erotettua hyvälaatuisia osakuvia ja yksityiskohtia.

Tässä fiksussa kamerassa on neljä asetusta: taivas 360, maa 360 sekä horisontaalinen ja vertikaalinen panoraama. Tamaggo on myös ensimmäinen laite, jossa on asentoanturi. Se rekisteröi erilaiset kuvatyypit, joita käyttäjä haluaa ottaa: 360 asteen panoraamakuvat sekä horisontaaliset ja vertikaaliset panoraamakuvat.

Kameran resoluutio on 14 megapikseliä, kosketusnäytön koko on kaksi tuumaa. Laitteen voi kytkeä tietokoneeseen usb:llä, langattomalla Wi-Fi-yhteydellä tai Bluetoothilla. Tamaggo painaa vain 190 grammaa, ja ulkoiset mitat ovat 9,2 x 5,6 x 6,1 cm. Panoraamakamera tullee myyntiin keväällä, ja hinta tullee olemaan 150 euron kalliimmalla puolen.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!