Canon EOS 7D saa monipuolisen laiteohjelmiston

Suositun järjestelmäkameramallin omistajat saavat pian Canonilta lahjan, jonka avulla saa mm. parempia raakakuvia sekä kokonaan uusia toimintoja käyttöön.

torstai 28. kesäkuuta 2012

Kameran uusi laiteohjelmisto ei aina välttämättä paljoa ilahduta; se yleensä korjaa muutaman pikkuvirheen, mutta Canonin tuleva laiteohjelmistopäivitys EOS 7D -malliin on jotain muuta. Luvassa on huomattavan monia parannuksia.

Merkittävin parannus on se, että tämä kamera pystyy tällä ohjelmistoversiolla ottamaan peräti 25 raw-tiedostoa sarjakuvauksella, ennen kuin puskurimuisti täyttyy. Normaalisti EOS 7D pystyy 15 perättäiseen raakakuvaan. Uusiin toimintoihin kuuluu myös mahdollisuus muuntaa raw-tiedostot suoraan kamerassa, ja kuvat voi myös merkitä tähdillä selatessaan niitä näytöllä.

Pian voi myös määrittää suurimman mahdollisen ISO-arvon, jota kamera voi käyttää, kun auto-ISO on päällä. Lisäksi videokuvauksen aikana voi säätää äänitystason voimakkuutta. Lisätietoa englannin kielellä löytyy täältä. Uusi laiteohjelmisto tulee saataville elokuussa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!