Fujifilm X-T2 -järjestelmäkamera

Fujifilmiltä uusi X-malliston lippulaiva

Fujifilm X-T2:n kuvakenno ja prosessori ovat samat kuin X-Pro2-huippumallissa. Siinä on reilusti tehoja vaativalle kuvaajalle.

perjantai 8. heinäkuuta 2016

Fujifilm X-T2 on pitänyt suunnittelijansa virkeänä, kun sen magnesiumrunkoon on pitänyt ahtaa sekä tehoja että toiminnallisuutta.

Selvin esimerkki on 4K-video UHD-resoluutiolla ja 30 kuvan sekuntinopeudella. Myös CMOS-kuvakennoa on päivitetty edeltäjään X-T1:een verrattuna. Sen resoluutio on nyt 24,3 megapikseliä. Kenno on sama kuin Fujifilmin huippumallissa X-Pro2:ssa, joka tuli markkinoille aiemmin tänä vuonna.

Myös X-T2:n prosessori on sama kuin X-Pro2:ssa. Fujifilmin mukaan se mahdollistaa paljon entistä terävämmät kuvat. Fujifilm X-T2:n sarjakuvausnopeus on 8 kuvaa sekunnissa, ja sähköinen etsin päivittyy 100 kertaa sekunnissa, kun edeltäjä X-T1 päivittyi 54 kertaa sekunnissa. Kamerassa on paikat kahdelle SD-muistikortille ja siinä on wi-fi, jolla X-T2:ta voidaan käyttää langattomasti älypuhelimella tai taulutietokoneella Fujifilm Camera Remote -sovelluksella.

Fujifilm X-T2 kamera

Fujifilm X-T2:ssa on kääntyvä näyttö. Tarkennusjärjestelmä on päivitetty perusteellisesti ja siinä on aikaisempaa enemmän tarkennuspisteitä. Niitä on nyt 91 kappaletta, joista 49 keskimmäistä on nopeuden ja täsmällisyyden vuoksi vaiheentunnistukseen perustuvia. Tarkennuspisteitä on suurimmalla osalla etsinkuvaa, ja ne toimivat sekä automaatti- että käsitarkennuksessa. Suurempaa tarkkuutta kaivattaessa voidaan ottaa käyttöön yhteensä 325 tarkennuspistettä.

Fujifilm X-T2 tulee kauppoihin syyskuun aikana ja rungon hinta tulee olemaan 1750 euroa. 18-55 mm F2,8 -pakettiobjektiivin kanssa tulee hinnaksi 2050 euroa.

Lue lisää Fujifilm X-T2:sta täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!