Canon G3 X

Isokennoinen mutta kompakti superzoomkamera Canonilta

Kesälomakauden kynnyksellä Canon julkisti G3 X -kompaktikameran, joka on täynnä hyviä toimintoja. Mutta niistä joutuu myös maksamaan.

torstai 18. kesäkuuta 2015

PowerShot G3 X on Canonin ensimmäinen nk. Superzoomkamera, jossa on kokoonsa nähden suuri, yhden tuuman cmos-kuvakenno – samankokoinen kuin Nikon 1 -sarjan kameroissa, ja resoluutio on 20,2 megapikseliä. G3 X:ssa on kiinteä 25-kertainen zoomobjektiivi, jonka polttovälialue vastaa 24–600 millimetriä. Valovoiman vaihteluväli on F2,8 –5,6. Kuvanvakain on viisisuuntainen.

Kamerassa on gps-paikannusjärjestelmä ja wi-fi-verkkoliitäntä, jonka kautta tapahtuva etäkuvaus ja Camera Connect -sovellus mahdollistavat täysien käsisäätöjen käytön älylaitteelta. Kuvat voidaan jakaa dynaamisen NFC:n avulla helposti Canon Connect Station -tallennusasemaan tai älylaitteeseen. Lisäksi Image Sync -kuvasynkronoinnilla kaikki kuvat voidaan varmuuskopioida pilvipalveluihin.

Kamerassa on myös raakakuvausmahdollisuus, paikka ulkoiselle salamalaitteelle sekä mikrofoni- ja kuulokeliitännät. Videolaatu on teräväpiirtoa eli Full HD:tä. Kuvataajuudeksi voidaan valita 24–60p, ja lisäksi aukkoa, valotusaikaa ja ISO-herkkyyttä voidaan säätää käsin.

Time-lapse-toiminnon avulla voidaan lyhyet videopätkät ja valokuvat muuntaa nopeutetuiksi videoiksi, joissa pilvet liikkuvat ja päivä kuluu nopeasti.

G3 X pystyy ottamaan 5,9 kuvaa sekunnissa, ja suurin ISO-herkkyys on 12 800. Kääntyvässä, 3,2 tuuman kosketusnäytössä on 1,62 miljoonan pisteen resoluutio.

Powershot G3 X PowerShot G3 X on saatavilla heinäkuussa suositushintaan 995 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!