Canon EOS esittelee kaksoistarkennuksen

Juuri julkistetussa, kohtuuhintaisessa EOS-kamerassa on ammattilaistason toimintoja sekä edistyksellinen näyttö.

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Canon on lisännyt edistyksellisiä ominaisuuksia uuteen perustason 650-malliinsa, jonka edeltäjä on 550D. Canon EOS 650D on ensimmäinen EOS-kamera, jossa on kaksi automaattitarkennusjärjestelmää. Tämän ansiosta valokuvista tulee yksityiskohtaisen tarkkoja ja videokuvauksessa voi käyttää jatkuvaa automaattitarkennusta. Uusi hybriditarkennus yhdistää vaiheen- ja kontrastintunnistustarkennuksen, mikä tuo lisää nopeutta tarkennuseen.

Yhdeksän ristikkäistyyppisen tarkennuspisteen järjestelmä tuottaa tarkat stillkuvat esimerkiksi urheilu-, toiminta- ja luontokuvauksessa. 18 megapikselin CMOS-hybridikenno ja 14-bittinen DIGIC 5 -prosessori takaavat terävät täysiresoluutioiset kuvat 5 kuvan sekuntinopeudella.

ISO-herkkyysalue on laajennettavissa arvoon 25 600, mikä parantaa hämäräkuvausominaisuuksia entisestään. Kolmituumainen kosketusnäyttö on kääntyvää mallia. Sen toimintaperiaate on sama kuin iPhonessa ja Samsungin älypuhelimissa, joissa voi zoomata kahdella sormella. Näytön tarkkuus on 1 040 000 pistettä, ja näytössä on kerros, joka vähentää heijastumia sekä myös sormenjälkien syntymistä vähentävä pinnoite.

Handheld Night -kuvausohjelma helpottaa kuvaamista hämärässä, ja uudella HDR-toiminnolla päällekkäisvalotuskuvien ottaminen onnistuu myös käsivaralta. Canon EOS 650D ja 18-55 mm pakettiobjektiivi maksavat 1047 euroa. Jos pakettiobjektiiviksi valitsee 18-135 mm zoomin, suositushinta on 1338 euroa. Tuotteet tulevat myyntiin tässä kuussa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!