Olympus OM-D E-M1 Mark II

Ensivaikutelma Olympus OM-D E-M1 Mark II:sta

Olemme testaamassa Olympuksen uutta lippulaivamallia, OM-D E-M1 Mark II:ta, ja ensivaikutelma on positiivinen.

maanantai 2. tammikuuta 2017

Olemme jo ehtineet tutustua Olympuksen uuteen OM-D E-M1 II -kameraan ja ottaa sillä yli tuhat kuvaa. Olemme kokeilleet mm. kameran kuvanvakausjärjestelmää, jonka ansiosta voidaan käsivaralta kuvata peräti 5,5 askelta pitemmillä suljinajoilla kuin ilman vakainta.

Olympuksen uuteen OM-D E-M1 II

Innostavia toimintoja

OM-D E-M1 Mark II innostaa kuvaamaan monella tavalla. Meidän suosikkitoimintomme on sarjakuvaus – 60 kuvaa sekunnissa täydellä resoluutiolla ilman automaattitarkennusta ja 18 automaattitarkennuksella. Toinen mainitsemisen arvoinen toiminto on Live Composite, joka helpottaa oikean valotuksen löytämistä silloin kun maalataan valolla, kuvataan tähtitaivasta tai ilotulitusta pitkällä valotusajalla.

Erinomainen etsin

Etsin on iso, teräväpiirtoinen ja havainnollinen – ehdottomasti parhaita elektronisia etsimiä, joihin olemme tutustuneet. Siitä löytyvät tarvittaessa mm. histogrammi ja vesivaaka.

Live Composite

Arvio kokonaisuudessaan on tulossa Välineoppaaseen ja paperilehteen, ja silloin tarkastelemme muun muassa kameran tuottamaa kuvanlaatua eri ISO-herkkyyksillä. Katso kuitenkin jo nyt muutamia tällä peilittömällä järjestelmäkameralla ottamiamme kuvia:

Lue tuotetestejä ja -arvioita Välineoppaasta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!