Fujifilm päivitti ohjelmistojaan

Moniin Fujifilmin kameroihin on tulossa laiteohjelmistopäivityksiä joulukuun aikana. Parannuksia on tulossa mm. X-Pro 1 -malliin.

perjantai 29. marraskuuta 2013

Fujifilm X-Pro1:n laiteohjelmistopäivitys julkistetaan joulukuun 5. päivänä, ja luvassa on koko joukko toiminnallisia parannuksia, kuten se, että optisessa etsimessä olevat, kuvan reunoja merkitsevät vaaleat kehysviivat näyttävät kuva-alan entistä tarkemmin. Lisäksi histogrammilta ja nestekidenäytöltä voidaan tarkistaa valotusarvot, kun kuvataan käsiasetuksilla.

Päivityksen jälkeen voidaan valotusajan ja -aukon arvoja muuttaa, vaikka AE-lukitus olisi painettuna pohjaan. Sarjakuvauksena otetut kuvat näkyvät koko näytön kokoisina eivätkä pelkästään pikkukuvina näytön oikeassa reunassa, kuten tähän asti.

Myös Auto-ISO-toiminto muuttuu uuden laiteohjelmiston myötä. Uudessa versiossa voidaan valita sekä perusarvo että suurin arvo sekä lisäksi 1/500 sekunti pisimmäksi mahdolliseksi suljinajaksi. Kaiken lisäksi valokuvien tiedostonimiä on mahdollista muuttaa jälkeenpäin, mikä helpottaa kuvien järjestämistä. Ohjelmistopäivitykset löytyvät osoitteesta fujifilm.com/support/digital_cameras/software .

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!