Kompakti ja ketterä järjestelmäkamera

Panasonic on tehnyt tähän asti pienikokoisimman kolme neljäsosaa -kameransa, jossa on entistä nopeampi automaattitarkennus

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Lumix GF3 -uutuudellaan Panasonic on aloittanut taistelun Olympusta ja Sonya vastaan, nämä kun ovat viime aikona vastanneet markkinoiden kompakteimpien järjestelmäkameroiden valmistamisesta. GF3 on kuudesosan pienempi ja kevyempi kuin edeltäjänsä GF2. Silti siinä on sisäänrakennettu salama ja iso kolmen tuuman kosketusnäyttö.

Toinen suuri parannus on automaattitarkennus. Se on nopeutunut, sillä nyt kontrastiin perustuva tarkennus pystyy reagoimaan 120 kertaa sekunnissa edeltäjänsä 60 kerran sijaan, ja tarkennus toimii muutenkin hyvin. Uuden kuvaprosessorin ansiosta kamera ottaa 3,8 kuvaa sekunnissa, mikä on melko hyvin tässä luokassa.

GF3 käyttää edeltäjänsä kennoa, jonka kuvatarkkuus on 12 megapikseliä sekä kuvaa 1080i:n tasoista HD-videota avchd-muodossa. Kompaktiudella on myös kääntöpuolensa: videoääni tallentuu vain monona, ja salamakenkääkään ei tässä mallissa enää ole. Lisätietoa löytyy täältä. Hintaa ei vielä ole julkistettu.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!